text.skipToContent text.skipToNavigation

sContainer 1900 EL

Varenr.:   1000013963 |  Match code: SCON 1900 EL |  EAN: 4045294811792
 • Mobilt depot med reolsystem (ekstraudstyr)
 • Minimalt pladskrav, maksimal rumudnyttelse
 • Smidig integration i transport- og logistikkæder
 • Lave anskaffelses- og vedligeholdelsesomkostninger
 • udstyret med elektronisk kodelås
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  1.200 x 800 x 1.900 mm
 • Vægt
  147,00 kg
 • Kommer snart 25.06.2024
kr 31.144,50

inkl. kr 6.228,90 moms (netto kr 24.915,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

sContainer 1900 EL er et mobilt depot med låsefunktion, der passer perfekt ind i alle led af transport- og logistikkæden takket være sine europalletilpassede grundmål. Det omfangsrige tilbehør og de mange individuelle tilpasningsmuligheder gør det muligt at opbevare mange forskellige slags værktøj og materialer. 

sContainer EL er udstyret med en elektronisk kodelås, der desuden gør det muligt at operere med flere forskellige adgangsniveauer, f.eks. ved anvendelse af flere sContainere. 

Fundamentet udgøres af et massivt stel, som tillader en last på op til 500 kg. Kappefladen består af pulverlakeret pladestål. En plasthætte forhindrer pålideligt, at der kan trænge regnvand ind. Det indvendige rum er let tilgængeligt gennem en stor låge. I bunden finder den robuste SoboGrip-bund anvendelse. Det unikke er, at komponenterne i bilindretningen SR5 kan monteres indeni og dermed sørge for en optimal organisering og yderligere lastsikring. Enhedens grundmål stemmer overens med en europalle, det samme gælder bundens form. Derfor kan sContaineren uden problemer løftes af alle gængse trucks. Derudover kan containeren udstyres med løfteøjer, der muliggør nem og sikker transport over flere etager.  sContainerens mange alsidige funktioner afspejles i de mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan både bruges som udvidelse af og alternativ til konventionelle erhvervskøretøjer. En direkte sammenligning viser hurtigt, at ingen andre løsninger kan matche sContainerens lave anskaffelses- og vedligeholdelsesomkostninger. Særligt når det gælder længerevarende byggepladsopgaver giver det god mening at opbevare værktøj og materialer i en sContainer direkte på byggepladsen, i stedet for at transportere dem frem og tilbage med store køretøjer hver dag. sContaineren er også et interessant valg i byområder, hvor det kan være svært at komme frem et erhvervskøretøj. Medarbejderne kan så frit vælge det mest praktiske transportmiddel til og fra byggepladsen.  sContaineren er ligeledes et fremragende valg til service- og vedligeholdelsesopgaver: Eftersom sContaineren sendes direkte til anvendelsesstedet, kan montøren selv vælge den bedst egnede transportform til og fra arbejdsstedet. Samtidig kan montøren opbevare sit værktøj direkte på anvendelsesstedet på praktisk og sikker vis. Desuden er der god plads på sContaineren til firmalogoer eller reklamer, og disse kan nemt designes via konfiguratoren mySortimo graphics. På denne måde kommer opbevaringsrummet som en sidegevinst til at fungere som en ideel og billig reklamesøjle.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 1.200 x 800 x 1.900 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 1.069 x 711,5 x 1.625 mm
Vægt 147,00 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads