text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe lastsikringsnet 775x900mm

Varenr.:  1000004934 | Match code: LASIN PS 775X900
 • Perfekt til laster, som er svære at sikre, uformelige eller runde
 • Ekstremt robust og rivefast
 • Maskevidde 100 mm, stropbredde 25 mm
 • Fire surringsstropper med klemlås
 • Kontrolleret og certificeret af DEKRA
 • Vægt
  0,61 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  310 x 190 x 60 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 645,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 720,00

inkl. kr 129,00 moms (netto kr 516,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

ProSafe lastsikringsnettet sikrer din kostbare last på læssefladen og er særligt egnet til laster, som er svære at sikre, uformelige eller runde. Takket være ProSafe systemet kan nettet hos ProCargo CT1 fastgøres i de fastsurringsskinner, som er anbragt på læssebundens kant. Således har du altid et fastsurringspunkt ved hånden, som passer, og er dermed yderst fleksibel hvad håndteringen angår. Det sparer dig tid ved den professionelle sikring af lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og blev fremstillet af materiale af høj kvalitet, og har derfor en meget lang levetid. Maskevidden er ca. 100 mm ved en stropbredde på 25 mm. Der er anbragt fire surringsremme med klemlås på nettet.

Lastsikringsnettets kvalitet og funktion er kontrolleret og certificeret af Dekra analogt med retningslinjen VDI 2700 blad 3.3. Belastningsevnen på op til 400 daN er ligeså blevet kontrolleret af Dekra med certificeringen – således kan du stole på, at du kan bruge ProSafe lastsikringsnettet længe og funktionelt. Og hvad der er endnu bedre, da ProSafe systemet er fleksibelt, sparer du desuden masser af tid under sikring af lasten.

Det integrerede lastsikringssystem ProSafe muliggør en hurtig og let fastsurring. Det intelligente system, der er integreret i bilindretningen, sikrer en effektiv driftsstyring samt sikkerhed. ProSafe lastsikringselementer findes både i stolperne i indretningsblokkene samt i traverserne, vognbunden og sidebeklædningen, hvilket gør fastsurringen ekstra nem og yderst arbejdsvenlig. På denne måde skåner du både lasten og køretøjet, og du er hurtigt og sikkert på farten.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Vægt 0,61 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 310 x 190 x 60 mm
Længde i mm 775x900
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK