text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 x i-BOXX 72 + IB

Varenr.:   1000018326 |  Match code: LS 306 G +I-72+IB |  EAN: 4045294909338
 • Inkl. 2 i-BOXXe med plastbokssæt 10 stk. H63
 • Individuelle anvendelser med skuffefunktion
 • Kan tilpasses branchespecifikke krav
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Vægt
  6,84 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 2.322,63

inkl. kr 464,53 moms (netto kr 1.858,10). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne LS-BOXX 306 G er udstyret med to i-BOXXe 72 G og giver dig forskellige opbevaringsmuligheder med henblik på sikker og ordentlig transport. Øverst i basisbeholderen kan du placere værktøj eller maskiner, og indsatserne nedenunder med føringsskinner er udstyret med to LS-skuffer 72 G og indsatsbokse
(sættet med indsatsbokse omfatter: 1x indsatsboks 1,5x5 H63 inkl. 2 skilleplader, 3x indsatsbokse 1x1 H63, 2x indsatsbokse 1x2 H63, 2x indsatsbokse 2x2 H63, 1x indsatsboks 2x3 H63, 1x indsatsboks 1x4 H63, 2x skilleplader IB 1x0 H63, 2x skilleplader IB 2x0 H63)
i-BOXXene 72 G inkl. sæt med indsatsbokse er små og smarte løsninger til sortering og sikker transport af smådele. På arbejdsstedet har du dermed altid dine maskiner, dit værktøj og de tilhørende monteringsmaterialer og arbejdsredskaber lige ved hånden. Grundet den effektive organisering af dine arbejdsmaterialer og dit værktøj sparer du tid på at lede, og efterlader samtidig et perfekt organiseret indtryk hos kunden. Den store fordel ved i-BOXXene 72 G: De har et transparent låg, så du altid kan se indholdet og konstant har et overblik over beholdningen af dine materialer. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse LS-BOXX G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet. F.eks. kan boremaskiner, stiksave og andet elværktøj placeres øverst i basisbeholderen.
Du kan udstyre din LS-BOXX G individuelt med forskellige indskudsmuligheder, hvori smådele eller værktøj kan opbevares overskueligt og transporteres.

Følgende kombinationer er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuffe 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuffe 72 G.

På arbejdsstedet har du dermed altid dine maskiner, dit værktøj og de tilhørende monteringsmaterialer og arbejdsredskaber lige ved hånden. Som et resultat af den gode organisering sparer du mange skridt og tid til at lede, og derudover formidler du et perfekt organiseret indtryk hos kunden.

LS-BOXX G er lige som hele L-BOXX-serien også beregnet til at lette processerne i håndværkerens og serviceteknikerens mobile arbejdsdag og at optimere på punkterne orden, sikkerhed og rentabilitet. Takket være det intelligente kliksystem er det let at forbinde LS-BOXXe G med hinanden og efterfølgende adskille dem med et tryk på en knap. Selvfølgelig kan de også klikkes sammen med alle L-BOXXe. De er af stød- og slagfast ABS-plast og kan naturligvis integreres smidigt i Sortimos bilindretninger. På grund af farven er LS-BOXX G4 ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder. Robust lås, integreret plastbærehåndtag i låget og et utal af forskellige udstyrsmuligheder alt efter branchespecifik anvendelsesområde, er blot nogle af fordelene ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer anvender Sortimo L-BOXX-serien som yderemballage til deres maskiner, værktøj og forbrugsmidler, og denne har naturligvis samme egenskaber som f.eks. kliksystemet. Dermed drager du fordel af det standardiserede og kompatible mobilitetskoncept, som L-BOXX-serien udgør.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 357 x 442 x 322 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Vægt 6,84 kg
Materiale(r) ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Variant inkl. i-BOXX
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads