text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G inkl. 2 LS bakker 72

Varenr.:   1000018325 |  Match code: LS 306 G +2 LS-S |  EAN: 4045294909321
 • Inkl. 2 LS-skuffer 72 G
 • Individuelle anvendelser med skuffefunktion
 • Kan tilpasses branchespecifikke krav
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Vægt
  4,9 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • På lager ready for dispatch in 6 - 7 workdays
kr 1.552,88

inkl. kr 310,58 moms (netto kr 1.242,30). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne LS-BOXX 306 G er udstyret med to LS-skuffer 72 G og giver dig forskellige opbevaringsmuligheder med henblik på sikker og ordentlig transport af dit værktøj, dine materialer og arbejdsredskaber til ethvert anvendelsessted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. I det øverste område af basisbeholderen kan du lægge værktøj eller maskiner.

Indskudsenhederne med føringsskinner underneden er udstyret med to LS-skuffer 72 G (højde 72 mm). Her kan værktøj og arbejdsredskaber opbevares og transporteres sikkert til arbejdspladsen. Du har altid dine materialer overskueligt sorteret lige ved hånden og undgår derved at glemme dyrt værktøj eller maskiner. Derudover giver LS-skuffen, der kan trækkes ud, , til enhver tid hurtig adgang til indholdet, og du mister ikke værdifuld tid, mens du er ude ved kunden.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse LS-BOXX G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet. F.eks. kan boremaskiner, stiksave og andet elværktøj placeres øverst i basisbeholderen.
Du kan udstyre din LS-BOXX G individuelt med forskellige indskudsmuligheder, hvori smådele eller værktøj kan opbevares overskueligt og transporteres.

Følgende kombinationer er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuffe 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuffe 72 G.

På arbejdsstedet har du dermed altid dine maskiner, dit værktøj og de tilhørende monteringsmaterialer og arbejdsredskaber lige ved hånden. Som et resultat af den gode organisering sparer du mange skridt og tid til at lede, og derudover formidler du et perfekt organiseret indtryk hos kunden.

LS-BOXX G er lige som hele L-BOXX-serien også beregnet til at lette processerne i håndværkerens og serviceteknikerens mobile arbejdsdag og at optimere på punkterne orden, sikkerhed og rentabilitet. Takket være det intelligente kliksystem er det let at forbinde LS-BOXXe G med hinanden og efterfølgende adskille dem med et tryk på en knap. Selvfølgelig kan de også klikkes sammen med alle L-BOXXe. De er af stød- og slagfast ABS-plast og kan naturligvis integreres smidigt i Sortimos bilindretninger. På grund af farven er LS-BOXX G4 ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder. Robust lås, integreret plastbærehåndtag i låget og et utal af forskellige udstyrsmuligheder alt efter branchespecifik anvendelsesområde, er blot nogle af fordelene ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer anvender Sortimo L-BOXX-serien som yderemballage til deres maskiner, værktøj og forbrugsmidler, og denne har naturligvis samme egenskaber som f.eks. kliksystemet. Dermed drager du fordel af det standardiserede og kompatible mobilitetskoncept, som L-BOXX-serien udgør.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 357 x 442 x 322 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Vægt 4,9 kg
Material(ien) ABS
PA6
Farve Coolgrey
Variant inkl. LS-skuffer
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig