text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G LQ

Varenr.:   1000011142 |  Match code: LB 374 G LQ |  EAN: 4045294733650
 • Inkl. LQ-mærkning
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Behagelig bærekomfort
 • Kan integreres i alle bilindretninger
 • Professionel optræden hos kunden
 • Udvendige mål (LxBxH)
  357 x 442 x 389 mm
 • Vægt
  3,42 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager

kr 1.069,50

inkl. kr 213,90 moms (netto kr 855,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 374 G er forsynet med LQ-mærkningen foreskrevet iht. ADR (Europæisk Konvention om International Transport af farligt gods ad vej). Ifølge ADR, kapitel 3.4, må begrænsede mængder af farligt gods transporteres samlet i en beholder, hvis denne er mærket med symbolet „LQ“ (Limited Quantity – små mængder farligt gods). Detaljerne i disse regler kan findes i den relevante litteratur. L-BOXX 374 G LQ er som standard udstyret med mærkningen LQ (= Limited Quantity). Labelen markerer beholderen til vej-, jernbane- og søtransport. Desuden er der på siderne af L-BOXXene klæbet retningslabels, der ligeledes er foreskrevet i ADR-konventionen.
Afhængigt af det transporterede farlige gods bør L-BOXXen desuden udstyres med passende tilbehør som antiskrid-måtter, silikonepatronindsatser eller skilleplader.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 374 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 374 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 374 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 374 G kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 374 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 357 x 442 x 389 mm
Indvendige mål (LxBxH) 294 x 378 x 337,5 mm
Vægt 3,42 kg
Materiale(r) ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Variant inkl. LQ-mærkning
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads