text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G inkl. Trennbl. + IB 2x6 H63

Varenr.:  1000011145 | Match code: LB 238 G TB+IB 2X6
 • Inkl. skillepladesæt 3F, plastbokssæt 3 stk. H63 og indlæg
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Professionel optræden hos kunden
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  4,92 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  357 mm x 442 mm x 253 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.195,75

inkl. kr 239,15 moms (netto kr 956,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

I denne L-BOXX 238 G transporterer du dine smådele og dit værktøj sikkert og ordentligt til ethvert anvendelsessted, for denne L-BOXX er udstyret med et skillepladesæt 3F og et plastbokssæt med 3 opdelingsmuligheder (plastbokssættet består af: 3x plastbokse 2x6 H63 inkl. 3x skilleplader IB 2x0 H63). Man kan tage enkelte plastbokse ud og har dermed maksimal fleksibilitet i arbejdsdagen. I de enkelte plastbokse kan der sammensættes sortimenter til tilbagevendende arbejdsopgaver. Ved behov kan disse tages ud af L-BOXXen og placeres direkte på anvendelsesstedet. Opdelingen af L-BOXXen ved hjælp af plastbokssættet giver dig et godt overblik over smådele og forbrugsmaterialer, så du hurtigt kan få fat i dine ting og samtidig se, om det er tid til opfyldning.
Skillepladesættet 3F, der er monteret under plastbokssættet, deler den rummelige L-BOXX 238 G op i tre tværrum. Her kan værktøj og arbejdsredskaber opbevares og transporteres sikkert. Opdelingen sørger for orden og dermed også for tidsbesparelse ved arbejdet, idet du ikke længere skal bruge tid på at lede efter dine ting.
Indlægget af hårdt skum lukker plastboksene mod oversiden, så indholdet ikke blandes.

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 238 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 238 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX 238 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 238 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 238 G kan naturligvis integreres i alle Sortimo bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 238 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farve coolgrey
Vægt 4,92 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 304,0 x 378,0 x 200,5 mm
Dimensioner (BxDxH) 357 mm x 442 mm x 253 mm
Dybde i mm 355 (dybde 4)
Material(ien) ABS
PA6
Stål
Aluminium
PS
Maksimal lågbelastning i kg 85
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig