text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 med 8-rums bakke

Varenr.:   1000011318 |  Match code: LB 102 G4 TE 8 |  EAN: 4045294737542
 • Inkl. indsats til smådele med 8 rum og indlæg
 • Innovativt kliksystem med enhåndsbetjening
 • Adgang til indhold, også i fastklikket tilstand
 • Hurtig sikring med låse også ved kombination af flere BOXXe
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Udvendige mål (LxBxH)
  445 x 365 x 135 mm
 • Vægt
  2,15 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
  Sortimo Blå
 • På lager
kr 942,50

inkl. kr 188,50 moms (netto kr 754,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 102 G4 er udstyret med en indsats til smådele med 8 rum og muliggør en ordentlig og overskuelig transport og smådele. Med de mange forskellige rumstørrelser opbevarer man smådele i mange forskellige størrelser og mængder i L-BOXXen, så de er let tilgængelige. Et hurtigt overblik over indhold og mængde i L-BOXX 102 G4 giver effektivitet i arbejdsdagen. Indlægget af hårdt skum lukker indsatsen til smådele mod oversiden, så indholdet ikke blandes.

L-BOXX G4 er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Transporter altid værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til dit arbejdssted. L-BOXX G4 er kompatibel med alle L-BOXXe, L-BOXXe G og den øvrige L-BOXX-serie. Den optimerede formgivning giver dig mere opbevaringsplads med samme udvendige mål, og den gennemgående honeycomb-struktur øger boksbundens stabilitet.
Letvægtsboksen L-BOXX G4 i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G4 som trin. Det moderne og attraktive design efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder. På grund af farven er L-BOXX G4 ufølsom over for smuds. De glatte afrundede kanter mindsker smudsaflejringer og gør det nemt og hurtigt at rengøre boksen ved behov.
Især kliksystemet, som kan betjenes med én hånd, er praktisk. Ved hjælp af dette kan man på få sekunder forbinde et hvilket som helst antal L-BOXXe med hinanden, så man kan transportere dem sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. Når du er ankommet til arbejdsstedet, skiller du nemt og hurtigt L-BOXXene fra hinanden med et tryk på en knap. BOXXenes låg kan til enhver tid åbnes, også i sammenklikket tilstand, og du har umiddelbar adgang til indholdet i sammenklikkede BOXXe. Således er du hele tiden perfekt organiseret og kan straks gå i gang med dit arbejde. Ydermere er der mulighed for en tyverisikring – ved hjælp af en stålwire – for samtlige forbundne BOXXe. Dette betyder ikke bare en højere komfort, men sparer dig også for værdifuld tid, da hver BOXX ikke længere skal sikres enkeltvis. Men naturligvis kan man også sikre hver enkelt BOXX med en lås.
De stabile og ergonomisk formede greb i låget og på forsiden giver dig alt efter håndteringen en behagelig bærekomfort, og på grund af vægtoptimeringen ved L-BOXX G4 skal du ikke bruge unødigt mange kræfter ved transporten til anvendelsesstedet. Den optimerede låsefunktion ved bærehåndtaget forhindrer forstyrrende raslelyde fra lastrummet, så du kan slappe af under kørslen.
Den komfortable håndtering afspejles også ved låsene, som du kan åbne og lukke uden problemer med handsker på.
For at forbedre overskueligheden kan du anbringe etiketter på hele Sortimos kuffert- og BOXX-sortiment. Ved at forsyne dem med farvekode og en beskrivelse af indholdet kan du optimere dine arbejdstrin og minimere søgningen efter værktøj eller genstande yderligere. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.
Takket være den integrerede struktur til sættet af plastbokse i boksbunden kan plastbokse arrangeres individuelt indeni, og der findes forskellige udstyrsmuligheder til dine branchespecifikke krav, alt efter anvendelsesformålet.
L-BOXX G4 fås eksklusivt hos Sortimo og kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten. Desuden er L-BOXX G4 kompatibel med hele L-BOXX-programmet og dermed også med dem, der anvendes af vores partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer, og som fungerer som yderemballage for disses maskiner, værktøj og forbrugsmidler. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 445 x 365 x 135 mm
Indvendige mål (LxBxH) 377 x 311 x 70 mm
Vægt 2,15 kg
Materiale(r) EPP
PS
ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Maksimal dækningsbelastning 85 kg
Variant inkl. 4-rums bakke
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads