text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 Inkl. IBS 9st. H63 + label

Varenr.:  1000012158 | Match code: LB 102 G4 AKTION
 • inkl. indsatsbokssæt med skilleplader
 • inkl. etiketter til indsatsbokse
 • inkl. lågindlæg
 • Dimensioner (BxDxH)
  444 mm x 360 mm x 118 mm
 • Vægt
  2,75 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.064,75

inkl. kr 212,95 moms (netto kr 851,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 102 G4 er forsynet med et indsatsbokssæt, som giver dig 9 opdelingsmuligheder med henblik på sikker og velordnet transport af dine smådele. Integrerede skillepladeføringer (fra indsatsboks i størrelse 1x2) sammen med de skilleplader, der følger med sættet, giver dig mulighed for yderligere individuelle opdelingsmuligheder og gør dig endnu mere fleksibel og effektiv.
(Sættet med indsatsbokse omfatter: 2x indsatsbokse Ux6 H63 inkl. 2 skilleplader, 2x indsatsbokse 1x1 H63, 1x indsatsboks 1x2 H63, 1x indsatsboks 1x4 H63, 1 x indsatsboks 2x2 H63, 1x indsatsboks 2x3 H63, 1x indsatsboks 2x6 H63,2x skilleplader IB 1x0 H63, 6x skilleplader IB 2x0 H63.)
Med indsatsboksene fra Sortimo bevarer du overblikket over dine smådele og forbrugsmaterialer som skuer, dyvler osv. Placeringen kan ændres efter ønske, og det er også muligt at tage enkelte plastbokse ud. Indlægget af hårdt skum lukker plastboksene mod oversiden, så indholdet ikke blandes.

Der medfølger etiketter til optimal organisering i BOXXen. Med mySortimo labels kan du etikettere dine indsatsbokse individuelt og bekvemt. Dermed har du altid optimalt overblik over indholdet. Desuden optimeres genbestillingen, fordi manglende materiale registreres rettidigt og let. Sortimo farvekoden kan med etiketterne fortsat overføres til de nye indsatsbokse i modefarven coolgrey, hvilket muliggør en effektiv, visuel mærkning. Etiketterne kan trykkes nemt og hurtigt på laserprinteren med en gratis PDF-skabelon. Etiketterne er af robust og fugtighedsbestandigt materiale, imponerer med et kraftig vedhæftning og garanterer dermed en særdeles lang holdbarhed.

Et blandet ark med mySortimo labels til indsatsbokse indeholder etiketter i størrelsen 35 x 40 mm (klæbet 35 x 20 mm) i seks fortrykte farver. Med arket kan der i alt etiketteres 30 indsatsbokse.

Du kan downloade en gratis etiketskabelon på: 

www.mysortimo.de/labels

 

Det medfølgende ark indeholder følgende etiketter:

- 5 stk. etiketter rød

- 5 stk. etiketter gul

- 5 stk. etiketter orange

- 5 stk. etiketter lysegrøn

- 5 stk. etiketter mørkegrøn

- 5 stk. etiketter blå

 

L-BOXX G4 er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Transporter altid værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til dit arbejdssted. L-BOXX G4 er kompatibel med alle L-BOXXe, L-BOXXe G og den øvrige L-BOXX-serie. Den optimerede formgivning giver dig mere opbevaringsplads med samme udvendige mål, og den gennemgående honeycomb-struktur øger boksbundens stabilitet.
Letvægtsboksen L-BOXX G4 i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G4 som trin. Det moderne og attraktive design efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder. På grund af farven er L-BOXX G4 ufølsom over for smuds. De glatte afrundede kanter mindsker smudsaflejringer og gør det nemt og hurtigt at rengøre boksen ved behov.
Især kliksystemet, som kan betjenes med én hånd, er praktisk. Ved hjælp af dette kan man på få sekunder forbinde et hvilket som helst antal L-BOXXe med hinanden, så man kan transportere dem sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. Når du er ankommet til arbejdsstedet, skiller du nemt og hurtigt L-BOXXene fra hinanden med et tryk på en knap. BOXXenes låg kan til enhver tid åbnes, også i sammenklikket tilstand, og du har umiddelbar adgang til indholdet i sammenklikkede BOXXe. Således er du hele tiden perfekt organiseret og kan straks gå i gang med dit arbejde. Ydermere er der mulighed for en tyverisikring – ved hjælp af en stålwire – for samtlige forbundne BOXXe. Dette betyder ikke bare en højere komfort, men sparer dig også for værdifuld tid, da hver BOXX ikke længere skal sikres enkeltvis. Men naturligvis kan man også sikre hver enkelt BOXX med en lås.
De stabile og ergonomisk formede greb i låget og på forsiden giver dig alt efter håndteringen en behagelig bærekomfort, og på grund af vægtoptimeringen ved L-BOXX G4 skal du ikke bruge unødigt mange kræfter ved transporten til anvendelsesstedet. Den optimerede låsefunktion ved bærehåndtaget forhindrer forstyrrende raslelyde fra lastrummet, så du kan slappe af under kørslen.
Den komfortable håndtering afspejles også ved låsene, som du kan åbne og lukke uden problemer med handsker på.
For at forbedre overskueligheden kan du anbringe etiketter på hele Sortimos kuffert- og BOXX-sortiment. Ved at forsyne dem med farvekode og en beskrivelse af indholdet kan du optimere dine arbejdstrin og minimere søgningen efter værktøj eller genstande yderligere. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.
Takket være den integrerede struktur til sættet af plastbokse i boksbunden kan plastbokse arrangeres individuelt indeni, og der findes forskellige udstyrsmuligheder til dine branchespecifikke krav, alt efter anvendelsesformålet.
L-BOXX G4 fås eksklusivt hos Sortimo og kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten. Desuden er L-BOXX G4 kompatibel med hele L-BOXX-programmet og dermed også med dem, der anvendes af vores partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer, og som fungerer som yderemballage for disses maskiner, værktøj og forbrugsmidler. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 444 mm x 360 mm x 118 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 311,0 mm x 377,0 mm x 70,0 mm
Vægt 2,75 kg
Material(ien) ABS
PA6
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 12
Maksimal lågbelastning i kg 85
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig