text.skipToContent text.skipToNavigation
Full-Service für Ihre Flotte

Optimering af vognparken.

Hurtigt. Effektivt. Let.

Vores krav til os selv er at sørge for, at din vognpark er klar til brug hurtigt og ukompliceret. Til det formål tilbyder vi optimal rådgivning fra vores særlige rådgivere for alle vognparkløsninger, der har stor ekspertise, hvorved dit arbejde lettes, og din vognpark tilpasses optimalt til chaufførernes behov.

Reducering af „Total Cost of Mobility”

Med Sortimos vognparkløsninger giver vi dig mere effektivitet i anskaffelsen og afviklingen, men også i anvendelsen af vognparken. Vi har en samlet tilgang til mobilitetsomkostningerne og hjælper virksomheder med at styre ressourcerne mere effektivt.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Individuel om- og udbygning

Vi tilbyder løsninger – til alle krav og behov.

Specialom- og udbygning af vognparker eller særlige udrykningskøretøjer er dagligdags opgaver for vores rådgivere og montører. Dertil hører de individuelle koncepter, hvor der naturligvis også tages hensyn til retlige forskrifter og godkendelseskrav. Sortimos kunderådgivere for specialopbygninger og montage har mange års erfaring og giver praktiske råd. Uanset om det drejer sig om mandskabsvogne, udrykningskøretøjer, mobile kontorer, strømforsyning, sikkerhedskoncepter, radio- og signalanlæg eller (advarsels-)dekorationer, står vores rådgivere til rådighed ved alle spørgsmål og etablerer et individuelt koncept til dine krav og behov.
Sortimo Ansprechpartner für persönliche Beratung und Planung
Sikkerhed og kvalitet
Med Sortimo er du på den sikre side. For den førende på markedet inden for bilindretninger producerer på højeste kvalitetsniveau, hvilket understreges af uafhængige institutter og certifikater og afspejles i de monterede deles lange levetid. Sortimos pålidelige vognparkkoncepter fører således til risikominimering for enhver vognparkansvarlig.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität
Hvad vores kunder siger
zitat_anf-zeichen

Designet skal tilpasses til teknikerne – og ikke omvendt. Derfor var det vigtigt for os at finde en leverandør, der kunne udvikle de løsninger, som vores teknikere har brug for. Det viste sig, at Sortimo kunne levere udstyr, der er nøjagtigt skræddersyet til teknikerens daglige behov.

Se mere

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S