text.skipToContent text.skipToNavigation
02-05-2018

Lækker pladsoptimering til din pick-up

Med en robust designet Hardtop fra Sortimo kan du opgradere ladet på din pick-up til et regulært varerum. Det sikrer dig fuld frihed til at udnytte pladsen på ladet, som det passer dig bedst – uanset om du bruger bilen privat eller professionelt.

Din pick-up er designet til at operere i svært fremkommeligt terræn og under barske vejrforhold, men det, du transporterer på ladet, vil være udsat for vejr og vind. Men nu har Sortimo – Europas førende leverandør af bilindretning – udviklet en serie af robuste hardtops, som hverken går på kompromis med sikkerhed, funktionalitet eller design, og som passer til alle gængse pick-up modeller på det danske marked.

Med en hardtop er det nemt at have udstyr, grej og materialer liggende i sikkerhed for vind og vejr, støv, mudder og sne, og hvad der ellers kan hvirvles op på ladet. Du opnår fuld frihed til at bruge ladet på din pick-up, som det passer dig, fortæller adm. direktør Michael Pettersson fra Sortimo.

De nye hardtops er samtidig fremstillet, så de følger bilens designlinjer, og de kan leveres i matchende farver, så de fremstår som en integreret del af bilen. Du får på den måde udnyttet mulighederne i din pick-up fuldt ud, fortsætter han.

Flere løsninger målrettet individuelle behov Sortimos nye hardtops lanceres i fire forskellige modeller med boringsfri monteringsbeslag. De sikrer, at der ikke efterlades udbedringskrævende borehuller i bilen efter montage og afmontering.

Modellerne RS Hardtop og Utility Hardtop er målrettet professionelle håndværkere, der bl.a. stiller høje krav til opbevaringssikkerhed og pladsudnyttelse. Derfor kan de nemt integreres med Sortimo TopSystem, der tilfører endnu mere plads i højden uden at gå på kompromis sikkerheden under kørslen. Taget på Utility Hardtop er derudover så stærkt, at det kan bære last på op til 100 kg i statisk vægt.

En anden mulighed er at integrere et Sortimo indretningssystem som fx Globelyst eller den mobile WorkMo og på den måde forvandle sin professionelle pick-up til en terrængående varebil, forklarer Michael Pettersson.

Til friluftsentusiaster og andre, der bruger deres pick-up privat og ønsker at udnytte pladsen på ladet bedre, er modellerne Grand Hardtop og S Series Hardtop særligt velegnede. Grand Hardtop har fjernbetjent centrallås og pop-up sideruder, der gør det let at tilgå udstyr og grej på ladet, mens S Series Hardtop leveres med ruder, der har mågevinge-åbning. Der er desuden nem adgang via bagklappen, og begge modeller er udviklet med særligt fokus på lækkert design.

Også her kan løsningerne suppleres med originalt Sortimo tilbehør som fx Toolboxes eller en Under-Rail Bedliner, der yder ekstra beskyttelse af vognbunden. Det afgørende er, at indretningen kommer til at matche det specifikke individuelle behov, og her kan både vi og vores landsdækkende netværk af ProPartnere hjælpe med rådgivning og inspiration, runder Michael Pettersson af.

icon_balken-pressedownloads Download-Center
313 KB
Download som PDF
910 KB
icon_word-download
Download som en Word-fil
3.46 MB
icon_jpg-download
Download billeder
4.38 MB
Zip-Icon
Download hele pakken
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK