text.skipToContent text.skipToNavigation
20-09-2018

Sortimo præsenterer digitalt univers ved mega-messe for erhvervsbiler

Når Europas største messe for erhvervskøretøjer, IAA 2018, i disse dage løber af stablen, kan de besøgende på messen se frem til at blive præsenteret for masser af innovative og banebrydende produkter. Blandt andet vil Sortimo International være at finde på messen, og som noget helt nyt kan de præsentere et digitalt univers, som bringer virksomheden endnu tættere på sine kunder.

Den tyske virksomhed, Sortimo, der er Europas førende leverandør af varebilindretning, har udviklet en banebrydende ny platform til sine kunder. mySortimo, som den nye platform hedder, præsenteres for første gang ved Europas største messe for erhvervskøretøjer, IAA 2018, som i disse dage løber af stablen i den tyske by Hannover. Platformen er en ny digital markedsplads, hvor Sortimo kan videreudvikle den daglige dialog og det professionelle samspil med virksomhedens kunder og tilbyde kunderne løsninger, som dækker endnu flere områder. Formålet er at øge produktiviteten.  

- Markedspladsen mySortimo tilbyder et bredt spektrum af unikke og innovative løsninger, som kan revolutionere håndværkernes daglige arbejde. Hele konceptet bliver imponerende og præsenteres på IAA 2018, udtaler Reinhold Braun, der er CEO for Sortimo International GmbH.

Kunden er i centrum

Der er således tale om et produkt og servicetiltag, som både inkorporerer innovative og nytænkende services til håndværkere og teknikkere i alle størrelser og bringer maksimal kundeforståelse i centrum. Sortimo har sat sine kunders processer og arbejdsrutiner i fokus, så kun de mest moderne metoder og teknikker bliver brugt. Håndværkere, industri og logistikvirksomheder kan altså med andre ord se frem til at få præsenteret et digitalt univers, hvor de fremadrettet kan finde personlige og simple løsninger og tilbud på den perfekte arbejdsplads.

- Sortimo har været drivkraft og trendsætter på markedet i mange år. Med denne udvikling sætter vi kunden i fokus og skaber derved en konkret, skræddersyet og ægte værdiskabende løsning for kunderne, siger Reinhold Braun fra Sortimo International GmbH.

På den 600 m2 store messestand bliver årets tema altså markedspladsen mySortimo, som optimerer hverdagen for Sortimos kunder og giver alle kunder en 100% skræddersyet oplevelse af en komplet ”all in one” løsning til varebiler med kun én kontaktflade.

Sortimos kunder vil for fremtiden både kunne nyde godt af bilindretning af den højeste kvalitet samt muligheden for at dække alle behov ét sted – det gælder eksempelvis dekoration af bilen med online konfiguratoren mySortimo graphics.

Sortimo sætter standarden

På IAA 2018 messen for erhvervskøretøjer vil de besøgende således både blive præsenteret for Sortimos unikke produkter og nye muligheder for onlinehandel. Virksomhedens nuværende og fremtidige kunder kan med andre ord se frem til at modtage en ”full service”, som er startskuddet indenfor mobilitetsløsninger til håndværkere, industri og logistikvirksomheder, og indbefatter langt mere end blot bilindretning.

Sortimo bruger således årets IAA-messe på at svare på spørgsmålet: Hvordan kan den moderne håndværker reagere på de stigende krav om øget effektivitet og produktivitet i det moderne arbejdsmiljø samt den stigende efterspørgsel på specialiseret arbejdskraft?

Det nye digitale univers og mySortimo on-site kan opleves på IAA 2018, som afholdes fra 20. til 27. september i hal 13, stand C48.

icon_balken-pressedownloads Download-Center
134 KB
Download som PDF
1.04 MB
icon_word-download
Download som en Word-fil
77 KB
icon_jpg-download
Download billeder
2.89 MB
Zip-Icon
Download hele pakken
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK