text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-sæt Standard Iveco Daily (H2) ProSafe

Varenr.:  1000010471 | Match code: STS 2.0 IVDA OS6
 • udvid dit lastrum, og minimer dine kørsler
 • opbevar langt og pladskrævende last sikkert på taget
 • spar tid med nem håndtering
 • undgå generende vindstøj og et højt brændstofforbrug
 • fortsæt med at være fleksibel ved at udvide med praktisk tilbehør
 • Vægt
  13,5 kg
 • På lager klar til afsendelse på 10 - 12 arbejdsdage
kr 5.169,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 5.747,50

inkl. kr 1.033,80 moms (netto kr 4.135,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

TopSystem-sættet Standard Iveco Daily (H2) ProSafe indeholder allerede et integreret lastsikringssystem. TopSystem har ProSafe integreret i hele tværprofilens længde. Således kan ProSafe-surringsremmene nemt, hurtigt og uden yderligere tilbehør hægtes i på hele fladen. Den yderligere anbringelse af gummi-indlæg på tværholderne forhindrer, at lasten forskubber sig og beskytter den også mod skader. ProSafe er det professionelle lastsikringssystem fra Sortimo. Det kan uden undtagelse bruges på både varebilens originale fastsurringspunkter, på Sortimo bilindretninger og på integrerede fastsurringspunkter i køretøjets bund. Med opgraderingen af tagbagagebæreren med ProSafe får du nu et universelt lastsikringssystem til det komplette køretøj – dvs. et remsystem som kan bruges overalt.

TopSystem-sættet Standard Iveco Daily (H2) ProSafe passer til bilmodellerne:

- Iveco Daily byggeår 1999 - 2013, akselafstand 3000, 3300, 3950 og 4100 mm, mellemhøjt tag (H2)

- Iveco Daily fra byggeår 2014, akselafstand 3250, 3250 (L2) og 4100 mm, mellemhøjt tag (H2).

Sættet består af tre tværholdere med en længde på 1550 mm, hvorved tagfladen udnyttes optimalt. Dermed står den maksimale læsseflade med TopSystem til rådighed.

Monteringsmaterialet inkl. støttefødder er allerede en del af TopSystem-sættet Standard.

Med dette sæt får du helt ny opbevaringsplads til din varevogn. Sortimos TopSystem-tagbagagebærer giver ikke kun ekstra plads på køretøjets tag, men giver dig også mulighed for sikkert at transportere store og lange genstande. Tagbagagebæreren har en meget lav vægt på grund af sin lette konstruktion, hvilket giver dig mulighed for maksimal last. Sortimo TopSystemets bæreevne er på op til 50 kg pr. tværholder. I denne forbindelse skal der også tages hensyn til køretøjets maksimale taglast. Tværholderen er lukket af med sidestøtter, der forhindrer, at runde genstande falder ned ved af- og pålæsning. Den aerodynamiske form har en positiv indvirkning på støjudviklingen under kørslen samt på brændstofforbruget. Takket være det korrosionsbestandige materiale har TopSystemet desuden en lang levetid. Det integrerede ProSafe surringssystem muliggør en let og hurtig lastsikring på højeste niveau. Med tilbehøret til TopSystemet, som eksempelvis lastbegrænseren (varenummer: 1000005398) kan du udvide din tagbagagebærer med praktiske hjælpemidler, der gør lastsikringen på taget endnu nemmere for dig – så du kan komme hurtigere af sted og ud til dine kunder.

Billederne er eksempler og kan afvige alt efter det valgte køretøj. Sortimo anbefaler, at monteringen sker hos en Sortimo-afdeling, en Sortimo-station eller en certificeret monteringspartner. Hvis du ønsker en individuel konfiguration med andre tilbehørsprodukter, som for eksempel en stigelift til bagagerummet eller vanger, bedes du kontakte os telefonisk på 43 55 22 22.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 150
Akselafstand in mm 3000
3250
3300
3520
4100
4100 L2
Tagform Mellemhøjt tag
Vægt 13,5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK