text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G PKW-forbindingskasse DIN13164

Varenr.:   1000011392 |  Match code: I-72 G PKWVK |  EAN: 4045294738648
 • Inkl. førstehjælpskasse iht. DIN 13164
 • Robust og modstandsdygtig
 • Overblik over smådele
 • Integreret bærehåndtag
 • Individuelt udstyr optimerer arbejdsgangene
 • Udvendige mål (LxBxH)
  316 x 367 x 72 mm
 • Vægt
  1,38 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 642,50

inkl. kr 128,50 moms (netto kr 514,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne i-BOXX 72 G er udstyret iht. DIN 13164 til førstehjælpskasser i personbiler. Den kan anvendes i både personbiler og transportere. Som følge af den integrerede indsats til smådele er forbindingsmaterialerne placeret overskueligt. Med det nyttige tilbehør som i-BOXX vægholder G kan i-BOXX 72 G placeres på den perforerede aluminiumsplade eller på skillevæggen, hvor den er nem at få øje på og hurtigt klar til brug, hvis uheldet skulle være ude. Gennem det transparente låg er der overblik over hele i-BOXXens indhold. Du ser med samme, hvis der er åbnede eller manglende pakker , og du kan supplere.
Som følge af muligheden for at integrere forbindingskassen i en LS-BOXX G eller et i-BOXX-rack G kan i-BOXX 72 G også nemt transporteres med til arbejdsstedet. Den er således fuldt kompatibel med L-BOXX-systemet med alle dets funktionaliteter.

i-BOXX 72 G er en lille praktisk boks til at holde orden på småting som skruer, dyvler eller kabelsko. Den har et transparent låg, der muliggør konstant overblik over indholdet. Derved sparer du den tidskrævende søgning efter materialer og forbrugsmidler, og desuden kan du hele tiden overskue beholdningen af dine smådele. Du konstaterer i god tid, hvornår der er behov for at fylde op og undgår derved dyre nedetider. Ud over det stabile bærehåndtag har i-BOXX 72 G særdeles praktiske føringer i siden. De giver yderligere i-BOXX den funktionalitet, at den glider smidigt ind i L-BOXX-systemet: Med føringerne kan i-BOXX 72 G integreres som udtræk i LS-BOXXe og i-BOXX rack, hvorved i-BOXX hjælper dig med at holde orden i det store system og samtidigt forenkler din arbejdsdag. På grund af farven er i-BOXX 72 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Praktisk tilbehør som vægholderen skaber yderligere muligheder for at placere i-BOXX G let tilgængeligt i din bil eller dit værksted.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 316 x 367 x 72 mm
Indvendige mål (LxBxH) 261 x 340 x 63 mm
Vægt 1,38 kg
Materiale(r) ABS
PC
Maksimal belastning 3 kg
Variant inkl. førstehjælp
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig