text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 G4 inkl. IB sæt 7 st. H95 S

Varenr.:  1000011334 | Match code: LB136 G4 IB 7 ST
 • Inkl. plastbokssæt 7 stk. H95 og indlæg
 • Innovativt kliksystem med enhåndsbetjening
 • Adgang til indhold, også i fastklikket tilstand
 • Hurtig sikring med låse også ved kombination af flere BOXXe
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  3,18 kg
 • Maße (LxBxH)
  415 x 310 x 70 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 859,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 954,50

inkl. kr 171,90 moms (netto kr 687,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 136 G4 er forsynet med et plastbokssæt, som giver dig 7 opdelingsmuligheder med henblik på sikker og ordentlig transport af dine smådele. Integrerede skillepladeføringer i plastboksene (fra plastboksstørrelse 1x2) i forbindelse med skillepladerne, der er inkluderet i sættet, giver flere individuelle opdelingsmuligheder og gør dem endnu mere fleksible og effektive.

(Plastbokssættet omfatter: 2x plastbokse Ux6 H95 inkl. 2 skilleplader, 2x plastbokse 2x2 H95, 1x plastboks 2x3 H95, 1x plastboks 1x4 H95, 1x plastboks 2x6 H95, 2x skilleplader IB 1x0 H95, 4x skilleplader IB 2x0 H95.)

Med plastboksene fra Sortimo har du altid overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer som skruer, dyvler osv. Placeringen kan ændres efter ønske, og det er også muligt at tage enkelte plastbokse ud. Indlægget af hårdt skum lukker plastboksene mod oversiden, så indholdet ikke blandes.

L-BOXX G4 er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Transporter altid værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til dit arbejdssted. L-BOXX G4 er kompatibel med alle L-BOXXe, L-BOXXe G og den øvrige L-BOXX-serie. Den optimerede formgivning giver dig mere opbevaringsplads med samme udvendige mål, og den gennemgående honeycomb-struktur øger boksbundens stabilitet.

Letvægtsboksen L-BOXX G4 i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G4 som trin. Det moderne og attraktive design efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder. På grund af farven er L-BOXX G4 ufølsom over for smuds. De glatte afrundede kanter mindsker smudsaflejringer og gør det nemt og hurtigt at rengøre boksen ved behov.

Især kliksystemet, som kan betjenes med én hånd, er praktisk. Ved hjælp af dette kan man på få sekunder forbinde et hvilket som helst antal L-BOXXe med hinanden, så man kan transportere dem sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. Når du er ankommet til arbejdsstedet, skiller du nemt og hurtigt L-BOXXene fra hinanden med et tryk på en knap. BOXXenes låg kan til enhver tid åbnes, også i sammenklikket tilstand, og du har umiddelbar adgang til indholdet i sammenklikkede BOXXe. Således er du hele tiden perfekt organiseret og kan straks gå i gang med dit arbejde.

De stabile og ergonomisk formede greb i låget og på forsiden giver dig alt efter håndteringen en behagelig bærekomfort, og på grund af vægtoptimeringen ved L-BOXX G4 skal du ikke bruge unødigt mange kræfter ved transporten til anvendelsesstedet. Den optimerede låsefunktion ved bærehåndtaget forhindrer irriterende raslelyde fra lastrummet, så du kan slappe af under kørslen.

Den komfortable håndtering afspejles også ved låsene, som du kan åbne og lukke uden problemer med handsker på. Med henblik på sikkerheden kan boksenes indhold sikres mod tyveri med en lås eller en stålwire uden på L-BOXXen. I sammenklikket tilstand har du mulighed for at sikre flere bokse på én gang og sparer derved på den ene side tid, og på den anden side undgår du besværet med at kontrollere hver enkelt BOXX.

For at forbedre overskueligheden kan du anbringe etiketter på hele Sortimos kuffert- og BOXX-sortiment. Ved at forsyne dem med farvekode og en beskrivelse af indholdet kan du optimere dine arbejdstrin og minimere søgningen efter værktøj eller genstande yderligere. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

Takket være den integrerede struktur til sættet af plastbokse i boksbunden kan plastbokse arrangeres individuelt indeni, og der findes forskellige udstyrsmuligheder til dine branchespecifikke krav, alt efter anvendelsesformålet.

L-BOXX G4 fås eksklusivt hos Sortimo og kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten. Desuden er L-BOXX G4 kompatibel med hele L-BOXX-programmet og dermed også med dem, der anvendes af vores partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer, og som fungerer som yderemballage for disses maskiner, værktøj og forbrugsmidler. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 12
Farbe coolgrey
Gewicht 3,18 kg
Innenmaße (LxBxH) 377,0 x 311,0 x 104,0 mm
Maße (LxBxH) 415 x 310 x 70 mm
Tiefe in mm 355 (dybde 4)
Material(ien) ABS
PA6
EPP
PS
Maximale Deckelbelastung in kg 85
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK