text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick værktøjsbælte M, L=140cm

Varenr.:  6000013941 | Match code: PC WKZG L
 • Hoftepolstring for perfekt komfort
 • robust bælte til at holde ProClick-holderen
 • bæltespænde med hurtiglukning til betjening med én hånd
 • bæltelængde 140 cm, kan indstilles trinløst fra 100-135 cm
 • refleksstriber
 • Dimensioner (BxDxH)
  1.400 mm x 120 mm x 30 mm
 • Vægt
  0,52 kg
 • Farve
  Sort
 • Kommer snart klar til afsendelse 29.11.2022
kr 491,38

inkl. kr 98,28 moms (netto kr 393,10). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Værktøjsbæltet giver mulighed for at transportere værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen. Takket være den integrerede polstring og den robuste opbygning er det let og skånsomt for ryggen at bære værktøjet på hoften. ProClick-holderen kan klemmes fleksibelt på bæltet og giver dermed mulighed for hurtig udskiftning af værktøjstasker, der let kan klikkes ind og derefter løsnes. På grund af den gode sortering og hurtige tilgængelighed giver bæltet desuden mulighed for enkel håndtering, også ved arbejde over hovedet på stiger eller stillads. Man slipper derfor for at stige op og ned, hvilket udgør en vigtig sikkerhedsfaktor og en betydelig tidsbesparelse.
Værktøjsbæltet har plads til fem ProClick-holdere eller en ProClick-værktøjstaske, der er hængt på. Størrelse L har en bæltelængde på 140 cm og kan indstilles trinløst fra 100 - 135 cm. Med det robuste hurtiglukningsspænde kan bæltet let tages på og af med én hånd. Integrerede D-ringe giver ligeledes mulighed for at sætte en skulderrem på.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 1.400 mm x 120 mm x 30 mm
Vægt 0,52 kg
Material(ien) Polyester
ABS
Farve Sort
Maksimal last i kg 24
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads