text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 44-750 sæt 1

Varenr.:  1000010772 | Match code: OS 1 WO 44-750
  • arbejd professionelt i værkstedet
  • skuffer med skilleplader – perfekt orden
  • mobil arbejdsplads takket være Rolleren
  • praktisk kompletpakke
  • ukompliceret, fleksibelt og hurtigt arbejde
kr 12.219,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 13.578,25

inkl. kr 2.443,80 moms (netto kr 9.775,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Dette WorkMo-sæt er den rigtige løsning for alle, der har brug for en mobil arbejdsplads med rigelig opbevaringsplads i deres værksted. Det er lige præcis det, du får med WorkMo systemet med 5 skuffer, hjulskinner og arbejdsplade.

Detaljeret oversigt over komponenter:

- 1 x hjulskinne WorkMo: Hjulskinnerne skrues på under den pågældende blok, og sørger således for, at WorkMo blokken altid er mobil. To af de fire hjul er udstyret med stoppere, hvorved det sikres, at rullepladen også står sikkert, når der er brug for det.

- 1 x WorkMo 44-750 med 5 skuffer: I de fem skuffer i tre forskellige højder opbevares smådele og værktøj ordentligt og således, at de er lige ved hånden. Skillepladesættene (5 stk.), der er inkluderet i sættet, muliggør en overskuelig opdeling af skufferne. Desuden medfølger tre antiskridmåtter til skuffer i pakken. De dæmper raslelyde og beskytter indholdet, men også selve skuffen mod beskadigelse.

- 1 x arbejdsplade WorkMo 44: Med den bliver din mobile arbejdsstation komplet. Med sin hurtiglukning kan arbejdspladen monteres hhv. afmonteres igen efter behov. På arbejdspladen af massiv bøge-multiplex kan der nemt og sikkert udføres mindre arbejde – uanset om det er derhjemme, i værkstedet eller på farten på byggepladsen.

- 2 x perforerede aluminiumsplader WorkMo 750: De perforerede aluminiumsplader, som fastgøres til WorkMo blokkenes sidestykker, er udstyret med perforering til fastklemning af tilbehør. Dermed har WorkMo blokken også grænsefladen til tilbehøret til aluminiumssidevægge, som kendes fra Sortimo bilindretningerne.

- 1 x opbevaringshylde: Opbevaringshylden til WorkMo blokkens sidevæg øger WorkMo blokkens opbevaring endnu en gang. Den kan også skrues på et vilkårligt sted på WorkMo blokkens sidevægge, og giver således hurtigt adgang til værktøj og arbejdsredskaber, som er i den. En ekstra fordel: På opbevaringshyldens front er der integreret en klemliste til værktøj, hvor der kan opbevares håndværktøj, så det er lige ved hånden.

- 1 x hyldebord sidevæg 14-9 WorkMo: Det skaber ekstra opbevaringsflade til værktøj og forbrugsmaterialer, så arbejdspladen i fuldt omfang er til disposition for arbejde. Bordet kan skrues i perforeringen på siderne af WorkMo i en vilkårlig position.  

 

Henvisning: På illustrationen ses et forslag til sammensætning af de enkelte komponenter. Sammensætning kan varieres.

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 4
Dybdeanslag 4
Vægt 54,1 kg
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
    Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK