text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sæt 1

Varenr.:  1000010766 | Match code: OS 1 WO 24-750
kr 10.329,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 11.478,75

inkl. kr 2.065,80 moms (netto kr 8.263,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med dette WorkMo-sæt har du et stort antal af anvendelsesmuligheder. Den multifunktionelle montagevogn kan anvendes såvel på værkstedet som på byggepladsen. De perforerede arbejdsplader kombineret med skruetvingerne og anslags- eller stikboltene åbner utallige muligheder for at fiksere mange forskellige slags emner med henblik på bearbejdning. Pladerne, der er placeret vinkelret på hinanden, letter aktiviteter med montering, f.eks. af emner savet i gering.

Detaljeret oversigt over komponenter:

- 1 x rulleplade 24: Med de fire drejelige hjul bliver din WorkMo blok mobil – med de to hjul med stoppere står den også garanteret sikkert under arbejdet. Med en maksimal lastevne på op til 120 kg og dens helt plane overflade er rullepladen også det perfekte hjælpemiddel til forskellige transportopgaver. De to separate ProSafe-fastsurringspunkter, som er integreret i pladen, muliggør desuden en fastgørelse af de genstande, der skal transporteres.

- 1 x WorkMo 24-750 med 2 skuffer og 2 MultiSlides inkl. 2 L-BOXXe 136: Med sine to skuffer og MultiSlides er denne WorkMo blok den ideelle kombinationsløsning, som både giver struktureret orden i de to skuffer og fleksibilitet med den bærbare L-BOXX 136. MultiSlidens indsats kan trækkes helt ud, derved opnås en komplet adgang til L-BOXXens indhold.

- 2 x perforerede aluminiumsplader WorkMo 750: De perforerede aluminiumsplader, som fastgøres i WorkMo blokkenes sidestykker, er udstyret med perforeret rist fra Sortimo. Dermed har WorkMo blokken også grænsefladen til tilbehøret til aluminiumssidevægge, som kendes fra Sortimo bilindretningerne.

- 1 x perforeret arbejdsplade WorkMo til hhv. overside, bag- og sidevæg: Arbejdspladerne er udstyret med en 20 mm systemperforering, som gør det muligt at anvende sættets medfølgende skruetvinger (2 stk.) samt anslags- og stikboltene (to af hver) til fiksering af mange forskellige emner. Således kan emner også fastspændes optimalt lodret til bearbejdning. Arbejdspladen til oversiden har en låsefunktion, med hvilken den kan tages af med et enkelt greb.

 

Henvisning: På illustrationen ses et forslag til sammensætning af de enkelte komponenter. Sammensætning kan varieres.

 

 

 

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 2
Dybdeanslag 4
Vægt 42,7 kg
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
    Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK