text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sæt 3

Varenr.:  1000010763 | Match code: OS 3 WO 24-500
kr 16.979,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 18.869,38

inkl. kr 3.395,80 moms (netto kr 13.583,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med denne WorkMo-kompletpakke er du rustet til hvad som helst på byggepladsen. Dermed har du en komplet arbejdsplads til rådighed – overalt! Ved at løsne sammenkoblingen mellem modulerne får man let håndterbare enkeltkomponenter, der er lette at transportere til vilkårlige arbejdssteder på rullepladen. Utallige opspændingsmuligheder gør det muligt at arbejde sikkert og opnå professionelle resultater.

Detaljeret oversigt over komponenter:

1 x rulleplade 24: Med de fire drejelige hjul bliver din WorkMo blok mobil – med de to hjul med stoppere står den også garanteret sikkert. Med en maksimal lastevne på op til 120 kg og dens helt plane overflade er rullepladen også det perfekte hjælpemiddel til forskellige transportopgaver. De to separate ProSafe-fastsurringspunkter, som er integreret i pladen, muliggør desuden en fastgørelse af de genstande, der skal transporteres.

- 1 x WorkMo 24-500 med fire T-BOXXe: De fire T-BOXXe er udstyret med indsatsbokssættet H, et udvalg af udtagelige indsatser til smådele i forskellige mål. Således opbevares ting som skruer, dyvler m.m. ordentligt og beskyttet mod uønsket sammenblanding. Takket være de transparente låg har du hele tiden fuldt overblik over arten og mængden af indhold i de enkelte BOXXe. Ekstra ture på grund af glemte forbrugsmaterialer kan således nemt undgås.

- 1 x WorkMo 24-500 med 4 skuffer: I de fire skuffer opbevares smådele og værktøj ordentligt. Med de medfølgende skillepladesæt (4 stk.) kan skufferne opdeles yderligere. Desuden medfølger fire antiskridmåtter til skuffer i pakken. De dæmper raslelyde og beskytter indholdet, men også selve skuffen mod skader.

- 1 x arbejdsbord perforeret: Det perforerede arbejdsbord gør sættet komplet med en fuldgyldig filebænk. Bordet er udstyret med en foldbar fod på den ene side, den anden side har en låsemekanisme, som gør det muligt at låse bordet på WorkMo blokkens overside. Det perforerede arbejdsbord har en 20 mm systemperforering, der fungerer som fastholdelse af anslags- eller stikbolte, hhv. også opspændingsmidler som skruetvinger eller fladspændere. Bordpladen er fremstillet af bøge-multiplex af høj kvalitet og er indfattet med en aluplade, som har noter, der kan indsættes skruetvinger. Dermed skabes der yderligere muligheder til at fastgøre emner af forskellige størrelser på arbejdsbordet. Tilbehør, som opbevaringshylder til indsatsbokse, kan også anbringes på alupladen – således har du de smådele, du har brug for, altid lige ved hånden. Sættet indeholder allerede fladspændere og anslagsbolte (to af hver) samt to skruetvinger. Den perfekte mobile arbejdsplads!

- 4 x perforerede aluminiumsplader WorkMo 500: De perforerede aluminiumsplader, som fastgøres i WorkMo blokkenes sidestykker, er udstyret med perforeret rist fra Sortimo. Dermed har WorkMo blokken også grænsefladen til tilbehøret til aluminiumssidevægge, som kendes fra Sortimo bilindretningerne. 

- 1 x strømforsyning med 4 udtag IP44 04-7 WorkMo: Så er det slut med at flytte rundt, når udstyret skiftes! Med strømforsyningen til WorkMos sidevæg har du fire stikdåser til rådighed. Således sikres et optimalt og tidsparende workflow.

- 1 x opbevaringshylde: Opbevaringshylden til WorkMo blokkens sidevæg øger WorkMo blokkens opbevaring endnu en gang. Den kan også skrues på et vilkårligt sted på WorkMo blokkens sidevægge, og giver således hurtigt adgang til værktøj og arbejdsredskaber, som er i den. En ekstra fordel: På opbevaringshyldens front er der integreret en klemliste til værktøj, hvor der kan opbevares håndværktøj, så det er lige ved hånden.

 

Henvisning: På illustrationen ses et forslag til sammensætning af de enkelte komponenter. Sammensætning kan varieres.

 

 

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 2
Dybdeanslag 4
Vægt 71,5 kg
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
    Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK