text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sæt 2

Varenr.:  1000010762 | Match code: OS 2 WO 24-500
kr 8.635,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 9.595,00

inkl. kr 1.727,00 moms (netto kr 6.908,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Dette WorkMo-sæt er perfekt egnet til værkstedsbrug, men kan efter behov naturligvis også benyttes mobilt.

Detaljeret oversigt over komponenter:

- 1 x hjulskinne WorkMo: Hjulskinnerne skrues på under den pågældende blok, og sørger således for, at WorkMo blokken altid er mobil. To af hjulene er udstyret med stoppere – således sikres det, at Rolleren også står sikkert, når der er brug for det.

- 1 x værktøjsbakke WorkMo 24: Med opbevaringshylden til værktøj bliver WorkMo blokken til en værkstedsvogn. Takket være sammenkoblingsmekanismen er hylden hurtigt fastgjort på WorkMo blokken og lige så hurtigt fjernet igen. Det anvendte materiale er bestandigt over for forskellige olier, opløsningsmidler og brændstof. Efter behov kan opbevaringshylden til værktøj desuden opdeles med skilleplader.

- 1 x WorkMo 24-500 universalskab: Bag lågen er der to hylder, hvor forskellige forbrugsmaterialer og værktøj kan opbevares optimalt. Lågen kan låses, og beskytter således indholdet mod smuds og uautoriseret adgang.

- 1 x WorkMo 24-500 med 3 skuffer: I de tre skuffer opbevares smådele og værktøj ordentligt og således, at de er lige ved hånden. Skillepladesættene (3 stk.), der er inkluderet i sættet, muliggør en overskuelig opdeling af skufferne. Desuden medfølger tre antiskridmåtter til skuffer i pakken. De dæmper raslelyde og beskytter indholdet, men også selve skuffen mod beskadigelse.

- 1 x opbevaringshylde: Opbevaringshylden til WorkMo blokkens sidevæg øger WorkMo blokkens opbevaring endnu en gang. Den kan også skrues på et vilkårligt sted på WorkMo blokkens sidevægge, og giver således hurtigt adgang til værktøj og arbejdsredskaber, som er i den. En ekstra fordel: På opbevaringshyldens front er der integreret en klemliste til værktøj, hvor der kan opbevares håndværktøj, så det er lige ved hånden.

- 1 x værktøjsklemliste: Med værktøjsklemlisten kan værktøj som f.eks. skruetrækkere, tænger og stifter nemt fastholdes og hurtig tages ned igen. Når den monteres på sidevæggen af WorkMo blokkene, er der nem og hurtig adgang til det ophængte værktøj.

 

Henvisning: På illustrationen ses et forslag til sammensætning af de enkelte komponenter. Sammensætning kan varieres.

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 2
Dybdeanslag 4
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
    Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK