text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sæt 1

Varenr.:  1000010761 | Match code: OS 1 WO 24-500
kr 10.899,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 12.112,50

inkl. kr 2.179,80 moms (netto kr 8.719,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med dette sæt nyder du godt af WorkMo systemets komplette fleksibilitet. Det er egnet såvel til at skabe orden i værkstedet som til at bruge på byggepladsen. Blot ved at løsne koblingsarmene på siden kan det komplette modul adskilles i alle dets enkelte elementer, transporteres og samles igen på arbejdspladsen.

Detaljeret oversigt over komponenter:

1 x rulleplade 24: Med de fire drejelige hjul bliver din WorkMo blok mobil – med de to hjul med stoppere står den også garanteret sikkert under arbejdet. Med en maksimal lastevne på op til 120 kg og dens helt plane overflade er rullepladen også det perfekte hjælpemiddel til forskellige transportopgaver. De to separate ProSafe-fastsurringspunkter, som er integreret i pladen, muliggør desuden en fastgørelse af de genstande, der skal transporteres.

- 1 x WorkMo 24-500 med fire T-BOXXe: De fire T-BOXXe er udstyret med indsatsbokssættet H, et udvalg af udtagelige indsatser til smådele i forskellige mål. Således opbevares ting som skruer, dyvler m.m. ordentligt og beskyttet mod uønsket sammenblanding. Takket være de transparente låg har du hele tiden overblik over arten og mængden af indhold i de enkelte BOXXe. Ekstra ture på grund af glemte forbrugsmaterialer kan således nemt undgås.

- 1 x WorkMo 24-500 med 2 skuffer og MultiSlide inkl. L-BOXX 136: Med sine to skuffer og MultiSliden er dette WorkMo system den ideelle kombinationsløsning, som både giver struktureret orden i de to skuffer og fleksibilitet med den bærbare L-BOXX 136. MultiSlidens indsats kan trækkes helt ud, derved opnås en komplet adgang til L-BOXXens indhold.

- 2 x skillepladesæt til skuffer: Skuffernes indre kan opdeles i separate rum med skilleplader – overskueligheden sparer tid. Desuden medfølger antiskridmåtter til skuffer i pakken. De dæmper raslelyde og beskytter indholdet, men også selve skuffen mod skader.

- 4 x perforerede aluminiumsplader WorkMo 500: De perforerede aluminiumsplader, som fastgøres i WorkMo blokkenes sidestykker, er udstyret med perforeret rist fra Sortimo. Dermed har WorkMo blokken også grænsefladen til tilbehøret til aluminiumssidevægge, som kendes fra Sortimo bilindretningerne. Slangeholderen og opbevaringshylden L-BOXX Mini, der er inkluderet i sættet, kan således fastgøres på pladerne i en vilkårlig position – en L-BOXX Mini, den mindste hjælper til at holde orden fra L-BOXX-familien, er ligeledes inkluderet i sættet.

- 1 x opbevaringshylde: Opbevaringshylden til WorkMo blokkens sidevæg øger WorkMo blokkens opbevaring endnu en gang. Den kan også skrues på et vilkårligt sted på WorkMo blokkens sidevægge, så der er hurtig adgang til dens indhold. En ekstra fordel: På opbevaringshyldens front er der integreret en klemliste til værktøj, hvor der kan opbevares håndværktøj, så det er lige ved hånden.

- 1 x arbejdsplade WorkMo 24: Med den bliver din mobile arbejdsstation komplet. Pladen kan med sin hurtiglukning hhv. monteres og afmonteres igen efter behov. På arbejdspladen af massiv bøge-multiplex kan der nemt og sikkert udføres mindre arbejde – uanset om det er derhjemme, i værkstedet eller på farten på byggepladsen.

 

Fleksibilitet og multifunktionalitet, som kun WorkMo tilbyder!

 

Henvisning: På illustrationen ses et forslag til sammensætning af de enkelte komponenter. Sammensætning kan varieres.

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 2
Dybdeanslag 4
Vægt 47,4 kg
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
    Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK