text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. IB-sæt 16 Stk. H63 S

Varenr.:  6000010981 | Match code: STB G 16STK H63
 • inkl. sæt med indsatsbokse 16 stk. H63
 • Overblik over smådele
 • Behagelig bærekomfort
 • Omkostningsbesparende takket være lang holdbarhed
 • Fleksibel ved udtagning af enkelte indsatsbokse
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  2,48 kg
 • Maße (LxBxH)
  442 x 351 x 80 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 476,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 529,00

inkl. kr 95,30 moms (netto kr 381,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

 T-BOXX G inkl. 16 indsatsbokse H63 omfatter 6x indsatsbokse 1x1 H63, 4x indsatsbokse 1x2 H63, 2x indsatsbokse 2x2 H63, 2x indsatsbokse 1x4 H63, 1x indsatsboks 2x3 H63, 1x indsatsboks 2x6 H63, 4x skilleplader IB 1x0 H63 samt 4x skilleplader IB 2x0 H63. Med de medfølgende skilleplader kan du opdele indsatsboksene i mindre områder efter dine ønsker.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre. 

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maximale Zuladung in kg 10,4
Farbe coolgrey
Gewicht 2,48 kg
Maße (LxBxH) 442 x 351 x 80 mm
Material(ien) PP
PC
PS
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK