text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G LQ

Varenr.:  1000011142 | Match code: LB 374 G LQ
 • Inkl. LQ-mærkning
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Behagelig bærekomfort
 • Kan integreres i alle bilindretninger
 • Professionel optræden hos kunden
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  3,4 kg
 • Maße (LxBxH)
  414 x 314 x 70 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 742,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 824,38

inkl. kr 148,50 moms (netto kr 594,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 374 G er forsynet med LQ-mærkningen foreskrevet iht. ADR (Europæisk Konvention om International Transport af farligt gods ad vej). Ifølge ADR, kapitel 3.4, må begrænsede mængder af farligt gods transporteres samlet i en beholder, hvis denne er mærket med symbolet „LQ“ (Limited Quantity – små mængder farligt gods). Detaljerne i disse regler kan findes i den relevante litteratur. L-BOXX 374 G LQ er som standard udstyret med mærkningen LQ (= Limited Quantity). Labelen markerer beholderen til vej-, jernbane- og søtransport. Desuden er der på siderne af L-BOXXene klæbet retningslabels, der ligeledes er foreskrevet i ADR-konventionen.
Afhængigt af det transporterede farlige gods bør L-BOXXen desuden udstyres med passende tilbehør som antiskrid-måtter, silikonepatronindsatser eller skilleplader.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 374 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 374 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 374 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 374 G kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 374 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Farbe coolgrey
Gewicht 3,4 kg
Innenmaße (LxBxH) 378,0 x 294,0 x 337,5 mm
Maße (LxBxH) 414 x 314 x 70 mm
Tiefe in mm 355 (dybde 4)
Material(ien) ABS
PA6
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK