text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 3-lag inkl. LS-bakke

Varenr.:  1000011327 | Match code: I-RACK G 3 LSSTE
 • Modul af 3 enkelte racks inkl. låg og LS-skuffer
 • Kompatibel med hele L-BOXX-systemet
 • Hurtig udskiftning af udstyr
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Fleksibelt system, der kan udvides
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  5,5 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  342 mm x 442 mm x 304 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.853,25

inkl. kr 370,65 moms (netto kr 1.482,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

i-BOXX rack G 3 stk. er et fast forbundet modul med tre enkelte racks og er på forhånd udstyret med tre LS-skuffer 72 G. Disse er hver især udstyret med en indsats til smådele (7-, 12-, 16-rums). Det nederste rack i stablen er et aktivt element, dvs. den komplette reol kan efter behov fleksibelt klikkes sammen med L-BOXX-serien og frigøres igen.
Foroven afsluttes den med i-BOXX rack G låget. Det har et foldbart bærehåndtag og er naturligvis kompatibelt med L-BOXX-systemet. Med det ergonomisk formede greb kan du nemt bære dit i-BOXX rack til anvendelsesstedet.

i-BOXX rack G har potentialet til maksimal modularitet og fleksibilitet. Racket er en enkelt reol-lignende holder til en i-BOXX G eller en LS-skuffe 72 G, som man kan kombinere og udvide næsten ubegrænset. På den måde kan der opbygges en selvstændig reol til i-BOXXe og skuffer. Systemet vokser ganske enkelt i takt med kravene.
Det mobile reolsystem er fuldstændigt kompatibelt med det samlede L-BOXX-system og kan som følge deraf kombineres og klikkes vilkårligt sammen med f.eks. L-BOXXe G eller LS-BOXXe G og udbygges til et standardiseret system til smådele og værktøj. Ud over integrationsmuligheden i Sortimos bilindretning eller den individuelle udvidelse med tilbehør har i-BOXX rack G endnu flere af L-BOXX G's funktionaliteter. De enkelte elementer har ydermere et koblingsgreb, der gør det muligt at adskille de enkelte racks fra den resterende enhed igen. Du kan således tilpasse i-BOXX rack G til dine daglige krav, og du har kun brug for en enkelt transportløsning for at kunne møde alle udfordringer. Samtidigt skåner du din pengepung.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve coolgrey
Vægt 5,5 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 342 mm x 442 mm x 304 mm
Material(ien) ABS
PA6
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig