text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Lastsikring personbil

Varenr.:  1000011186 | Match code: I-72 G LASI-PKW
 • Inkl. basisudstyr til lastsikring i personbiler
 • Robust og modstandsdygtig
 • Overblik over smådele
 • Integreret bærehåndtag
 • Individuelt udstyr optimerer arbejdsgangene
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  2,12 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.330,88

inkl. kr 266,18 moms (netto kr 1.064,70). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne i-BOXX 72 G indeholder basisudstyr til lastsikring i personbiler. På den måde kan du tage foranstaltninger til lastsikring i personbilen. I i-BOXX 72 G er lastsikringselementer altid emballeret praktisk og overskueligt, samt let tilgængeligt og klar til brug. Med dette udstyr er du i stand til håndtere gængse krav til lastsikring professionelt og i overensstemmelse med lovgivningen. Så er du også på den sikre side i skarpe sving og ved kraftige opbremsninger.

Pakken omfatter:
- 2x fastsurringsstropper med klemlås 3,5 m
- 1x lastsikringsnet 1000 x 1200 mm
- 1x antiskrid-måtte 750 x 500 mm
- 1x flyer om lastsikring

Fastsurringsstroppen er et gennemprøvet middel til lastsikring ved nedsurring og bør derfor findes i ethvert køretøj. Lastsikringsnettet har kroge i hjørnerne og kan dermed fastgøres til de originale fastsurringspunkter i bilen. Ved at spænde de integrerede remme med klemlåse kan nettet spændes fast hen over lasten.
Antiskrid-måtten øger friktionen mellem bund og last og bidrager således til at fastholde lasten sikkert på plads i bagagerummet.
i-BOXX 72 G indeholder endvidere en flyer med nyttige og praktiske tips om lastsikring, som er god at have med i bilen.

i-BOXX 72 G er en lille praktisk boks til at holde orden på småting som skruer, dyvler eller kabelsko. Den har et transparent låg, der muliggør konstant overblik over indholdet. Derved sparer du den tidskrævende søgning efter materialer og forbrugsmidler, og desuden kan du hele tiden overskue beholdningen af dine smådele. Du konstaterer i god tid, hvornår der er behov for at fylde op og undgår derved dyre nedetider. Ud over det stabile bærehåndtag har i-BOXX 72 G særdeles praktiske føringer i siden. De giver yderligere i-BOXX den funktionalitet, at den glider smidigt ind i L-BOXX-systemet: Med føringerne kan i-BOXX 72 G integreres som udtræk i LS-BOXXe og i-BOXX rack, hvorved i-BOXX hjælper dig med at holde orden i det store system og samtidigt forenkler din arbejdsdag. På grund af farven er i-BOXX 72 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Praktisk tilbehør som vægholderen skaber yderligere muligheder for at placere i-BOXX G let tilgængeligt i din bil eller dit værksted.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve coolgrey
Vægt 2,12 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Anvendelse i-BOXX Rack
i-BOXX vægholder
Indsatsbokse H63
Material(ien) ABS
PC
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig