text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Forbindingskasse DIN13157

Varenr.:  1000011391 | Match code: I-72 G BVK
 • Inkl. virksomheds-førstehjælpskasse iht. DIN 13157
 • Robust og modstandsdygtig
 • Overblik over smådele
 • Integreret bærehåndtag
 • Individuelt udstyr optimerer arbejdsgangene
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  1,47 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 648,38

inkl. kr 129,68 moms (netto kr 518,70). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne i-BOXX 72 G er fyldt med forbindingsmaterialer iht. DIN13157 "små forbindingskasser" og er således egnet til anvendelse i virksomheden, på byggepladser eller i skoler og børnehaver. Med praktisk tilbehør som vægholderen er i-BOXX 72 G virksomheds-forbindingskassen altid lige ved hånden i en nødsituation, og takket være det transparente låg kan du altid overskue boksens indhold. Du ser med det samme, hvis der er åbnede eller manglende pakker, så du kan supplere.
Som følge af muligheden for at integrere forbindingskassen i en LS-BOXX G eller et i-BOXX-rack G kan i-BOXX 72 G også nemt transporteres med til arbejdsstedet. Den er således fuldt kompatibel med L-BOXX-systemet med alle dets funktionaliteter.

i-BOXX 72 G er en lille praktisk boks til at holde orden på småting som skruer, dyvler eller kabelsko. Den har et transparent låg, der muliggør konstant overblik over indholdet. Derved sparer du den tidskrævende søgning efter materialer og forbrugsmidler, og desuden kan du hele tiden overskue beholdningen af dine smådele. Du konstaterer i god tid, hvornår der er behov for at fylde op og undgår derved dyre nedetider. Ud over det stabile bærehåndtag har i-BOXX 72 G særdeles praktiske føringer i siden. De giver yderligere i-BOXX den funktionalitet, at den glider smidigt ind i L-BOXX-systemet: Med føringerne kan i-BOXX 72 G integreres som udtræk i LS-BOXXe og i-BOXX rack, hvorved i-BOXX hjælper dig med at holde orden i det store system og samtidigt forenkler din arbejdsdag. På grund af farven er i-BOXX 72 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Praktisk tilbehør som vægholderen skaber yderligere muligheder for at placere i-BOXX G let tilgængeligt i din bil eller dit værksted.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve coolgrey
Vægt 1,47 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Anvendelse i-BOXX Rack
i-BOXX vægholder
Indsatsbokse H63
Material(ien) ABS
PC
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig