text.skipToContent text.skipToNavigation

MultiPack Værktøjs rygsæk

Varenr.:  6000003567 | Match code: MP
 • To værktøjskort indvendigt
 • Kompatibel med indsatserne til L-BOXX 102 og 136
 • Med dokumentlomme
 • Værktøj og maskiner er ordnede og nemme at komme til
 • Ergonomisk transport af værktøj, maskiner og forbrugsmaterialer
 • Farve
  Antracit
 • Vægt
  1,8 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  230 mm x 360 mm x 500 mm
 • Ikke på lager ikke klar til afsendelse
kr 1.239,90

kr 2.066,50

inkl. kr 247,98 moms (netto kr 991,92). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Den praktiske MultiPack-værktøjsrygsæk er det perfekte supplement inden for service i storbyer, der ofte nødvendigvis er forbundet med færdsel på trapper. Indvendigt rummer den indholdet af en L-BOXX og en i-BOXX samt flere arbejdsmidler og dokumenter, så du kan transportere dine vigtigste redskaber og forbrugsmidler på ryggen – du har fortsat hænderne fri, f.eks. til at åbne døre.

Som følge af vores samarbejde med Deuter Sport GmbH nyder du godt af den enestående knowhow og kvalitet på området rygsække og bæresystemer. Ergonomisk bærekomfort takket være det gennemtænkte VariFlex-bæresystem gør det muligt at bære en samlet vægt på 18 kg i længere tid uden problemer. Sortimo MultiPack er en værktøjsrygsæk med et teknisk præget design i smudsafvisende antracit og sort med blå Sortimo-partier i robust polyester.

Til håndværkere og serviceteknikere, der er på farten med mobile opgaver i byen eller på store byggepladser, har MultiPack en lang række praktiske funktioner. For alt indhold – det være sig maskiner, værktøj eller smådele – er ordnet overskueligt og hurtigt at få fat i.

MultiPack består af to hovedrum, hvoraf det ene ligger op ad ryggen og det andet på rygsækkens yderside. Begge hovedrum kan udstyres med L-BOXX-indlæg. Hovedrummet ind mod ryggen er beregnet til værktøjsindlæg og indsatser til smådele fra L-BOXX 136 samt værktøjsbakkeindlægget med tre rum, der er designet specielt til dette formål (varenr.:6000003661). I hovedrummet på rygsækkens yderside lægger du indlæg og indsatser til smådele fra L-BOXX 102. Til smådele kan man alternativt medbringe den passende i-BOXX, som der er plads til i rummet mod ydersiden. Med en velcro-skillevæg kan der, ud over i-BOXX, laves et ekstra rum til f.eks. en tommestok og handsker. Mellem de to hovedrum er der syet to værktøjskort ind, så skruetrækkere, tænger m.v. kan opbevares ordentligt. Det hele fuldendes af et rum i A4-størrelse på forsiden, hvor du altid kan have de vigtigste dokumenter lige ved hånden.

Rygsækkens maksimale belastning er 18 kg. Rummenes volumen er som følger:

Højt rum (rygside): 11,7 liter

Lavt rum (yderside): 7,5 liter

(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 18
Farve Antracit
Vægt 1,8 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 230 mm x 360 mm x 500 mm
Material(ien) Polyester
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig