text.skipToContent text.skipToNavigation

Ophængsadapter til T-BOXX, sæt

Varenr.:   6000011351 |  Match code: STB E G SET |  EAN: 4045294744229
 • Fastgørelse af T-BOXX G på alu-hulpladen og jævne flader
 • Passer til alle T-BOXXe G
 • Pakkeenhed 6 stk.
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  75,2 x 58,4 x 24,5 mm
 • Vægt
  0,3 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart klar til afsendelse 31.05.2023
kr 259,75

inkl. kr 51,95 moms (netto kr 207,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med ophængsadapter til T-BOXX G kan T-BOXX G monteres på en alu-hulplade fra Sortimo eller på jævne flader, som f.eks. en bagdørsbeklædning. Til dette formål fastgøres to af ophængsadapterne på underlaget, og fire skrues fast på bunden af T-BOXX G . Dine T-BOXXe G kan således fastgøres i bilen til transport.

Der følger seks ophængsadaptere samt monteringsmateriale med leverancen.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 75,2 x 58,4 x 24,5 mm
Vægt 0,3 kg
Material(ien) PP
stål
Farve Coolgrey
Maksimal last 12
Passer til T-BOXX
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig