text.skipToContent text.skipToNavigation

Plade for bokse 31mm, T-BOXX G

Varenr.:   1000011084 |  Match code: STB BES 31 G |  EAN: 4045294731892
 • passer til T-BOXXe G
 • skaber underopdeling i to niveauer
 • opdeler T-BOXX G på hele fladen
 • kan udstyres med indsatsbokse med højden 31 mm
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  313 x 420 x 31 mm
 • Vægt
  0,83 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager klar til afsendelse 06.06.2023
kr 283,50

inkl. kr 56,70 moms (netto kr 226,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Mellembunden til T-BOXXen G sørger for endnu bedre orden og maksimal brug af T-BOXX G. Den giver nemlig mulighed for opdeling af T-BOXX G i to niveauer, der begge kan udstyres med indsatsbokse.

Denne mellembund opdeler hele fladen i det indvendige rum på T-BOXX G. Den giver det passende grundlag for at udstyre med indsatsbokse med højden 31 mm på begge niveauer. Udtagning af mellembunden og separate indsatsbokse fra T-BOXX G er til enhver tid mulig, således at du har dem lige ved hånden direkte på arbejdspladsen.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 313 x 420 x 31 mm
Vægt 0,83 kg
Material(ien) stål
Farve Sortimo CoolGrey
Passer til T-BOXX
T-BOXX 320
T-BOXX 330
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig