text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G tom

Varenr.:  6000010978 | Match code: STB G LEER
 • Overblik over smådele
 • Behagelig bærekomfort
 • Omkostningsbesparende takket være lang holdbarhed
 • Fleksibel ved udtagning af enkelte indsatsbokse
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  1,45 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  442 x 351 x 80 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 308,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 342,13

inkl. kr 61,70 moms (netto kr 246,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Den tomme T-BOXX G kan designes præcist efter dine personlige krav. Med de forskellige indsatsbokse, sæt med indsatsbokse, mellembunde samt Gedore værktøjsbakkeindlæg er der ingen grænser for designmulighederne.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre. 

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 10,4
Farve coolgrey
Vægt 1,45 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 437,0 x 301,0 x 60,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 442 x 351 x 80 mm
Material(ien) PP
PC
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK