text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. IB-sæt 8 Stk. H63

Varenr.:  6000010983 | Match code: STB G 8STK H63
 • inkl. sæt med indsatsbokse 8 stk. H63
 • Overblik over smådele
 • Behagelig bærekomfort
 • Omkostningsbesparende takket være lang holdbarhed
 • Fleksibel ved udtagning af enkelte indsatsbokse
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  2,35 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • På lager klar til afsendelse på 10 - 12 arbejdsdage
kr 577,50

inkl. kr 115,50 moms (netto kr 462,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

T-BOXX G inkl. 8 indsatsbokse H63 består af 8x indsatsbokse 2x3 H63, 4x skilleplader IB 1x0 H63 og 4x skilleplader IB 2x0 H63. Ved hjælp af skillepladerne kan du efter valg opdele indsatsboks 2x3 i mindre rum.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 10,4
Farve coolgrey
Vægt 2,35 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 301,0 x 437,0 x 60,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Material(ien) PP
PC
PS
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig