text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. IB-sæt 45 Stk. H31

Varenr.:  1000011129 | Match code: STB G 45STK H31
 • Mellembund til orden på to niveauer
 • Overblik over smådele
 • Behagelig bærekomfort
 • Omkostningsbesparende takket være lang holdbarhed
 • Fleksibel ved udtagning af enkelte indsatsbokse
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  3,37 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 584,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 730,00

inkl. kr 116,90 moms (netto kr 467,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

T-BOXX G inkl. 45 indsatsbokse H31 indeholder en mellembund til orden på to niveauer (indsatsboksens udstyr foroven: 22x indsatsbokse 1x1 H31, 11x indsatsbokse 1x2 H31; indsatsboksens udstyr forneden: 12x indsatsbokse 2x2 H31). På den måde kan du udnytte pladsen i T-BOXX G optimalt til mange forskellige smådele.

T-BOXX G giver et klart overblik i det daglige arbejde. Takket være det transparente låg i polykarbonat kan du nemt se smådelene, og du transporterer dem sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Indsatsboksenes placering kan ændres efter ønske, og det er også altid muligt at tage enkelte indsatsbokse ud. Opdelingen af T-BOXX G med indsatsbokssættet giver dig et godt overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer. Men T-BOXX G er ikke kun et praktisk system til at holde orden og til transport, det sørger frem for alt for, at dit daglige arbejde er effektivt. For det første behøver du nemlig ikke lede længe efter materiale og forbrugsmaterialer, for det andet har du altid styr på beholdningen af smådele, så du hurtigt kan se, hvornår der skal fyldes op igen for at undgå spildtid.

På grund af dens beskaffenhed af plast er T-BOXX G særligt let, robust og samtidig stødfast og dermed egnet til alle anvendelsesområder. I den daglige brug er T-BOXX G et praktisk hjælpemiddel, fordi den kan bæres behageligt i det gummierede håndtag, og lågets store åbningsvinkel muliggør en ubegrænset adgang til materialerne.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilindretninger, og WorkMo og hjælper dig således med praktisk transport af smådelene fra lageret og køretøjet til arbejdsstedet. T-BOXX G er desuden overbevisende med de mange fastgørelsesmuligheder. Med den praktiske ophængningsadapter kan T-BOXX G fastgøres uden problemer i værkstedet, i lastrummet og på køretøjets dobbeltdøre.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 10,4
Farve coolgrey
Vægt 3,37 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 301,0 x 437,0 x 60,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Material(ien) PP
PC
PS
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK