text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalkuffert DM 342 inkl. Sk.pl.+IBS H63

Varenr.:  1000011061 | Match code: DM 342 TBL IB
 • udstyret med skillepladesæt, mellembund og sæt med indsatsbokse H63
 • Letter arbejdet takket være enhåndsbetjening
 • Indvendigt rum, der kan tilpasses individuelt
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Skumstofindlæg minimerer generende raslende støj
 • Farve
  Blau
 • Vægt
  5,4 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  450 x 365 x 140 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.165,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 1.289,00

inkl. kr 233,00 moms (netto kr 932,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

I den holdbare metalkuffert DM 342 E inkl. skilleplade og sæt med transportbokse H63 kan du transportere smådele og værktøj sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Metalkufferten er nemlig udstyret med sættet med indsatsbokse foroven (indsatsboksenes udstyr: 12x indsatsbokse 1x1 H63, 6x indsatsbokse 1x2 H63, 3x indsatsbokse 2x2 H63 og 2x indsatsbokse 2x3 H63 på mellembund), hvor alle dine smådele kan lægges ordentligt og overskueligt. Med de medfølgende skilleplader (4x skilleplader IB 1x0 H63 og 4x skilleplader IB 2x0 H63) kan indsatsboksene opdeles i flere rum efter behov. 

Indsatsboksenes placering kan ændres vilkårligt. Udtagning af separate indsatsbokse er muligt. Desuden giver indsatsboksene dig altid et godt overblik over smådele og forbrugsmidler. De er således altid lige ved hånden, og du har altid et overblik over deres beholdning.

I den nederste del af metalkufferten er der et skillepladesæt, som opdeler kufferten i fire rum. Arbejdsredskaber og værktøj i forskellig størrelse kan opbevares sikkert og transporteres nænsomt i den.

Den har været en del af sortimentet siden virksomhedens grundlæggelse i 1973 og er ikke i nærheden af at være old-school - Sortimo metalkufferten. Med den kontinuerlige videreudvikling er klassikeren fra Sortimo nemlig overbevisende som pålideligt og praktisk system til at holde orden. På grund af forskellige, praktiske udstyrsmuligheder med indsatsbokse, skilleplader eller skumplastindlæg, samt at den findes i fire forskellige højder, tilpasser metalkufferten sig helt individuelt til dine branchespecifikke behov og lader intet tilbage at ønske. Selv stor nyttelast og tungt udstyr begrænser ikke dens funktionalitet. Behagelig at bære, praktisk enhåndsbetjening med lågets anslagsvinkel på 120 grader og den fleksible orden i kufferten letter arbejdet optimalt. Metalkufferten kan uden problemer integreres i Sortimo bilindretninger og WorkMo blokke.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farve Blau
Vægt 5,4 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x 421 x 126 mm
Dimensioner (BxDxH) 450 x 365 x 140 mm
Dybde i mm 355 (dybde 4)
Material(ien) Stål
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Vi bruger cookies for at levere den bedste service til dig. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies.OK