text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G inkl. snedkerindsats til værktøjsbakken

Varenr.:  1000011247 | Match code: LB 374 G HES SET
 • Inkluderer værktøjsbakke indsats til tømrere og indsatsboks sæt 7 stk. H63
 • uden værktøj
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Behagelig bærekomfort
 • Kan integreres i alle bilindretninger
 • Dimensioner (BxDxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Vægt
  3,9 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Udgåede vare 13 stk. tilbage på lager
kr 2.398,75

inkl. kr 479,75 moms (netto kr 1.919,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 374 G er forsynet med et værktøjsbæresæt, der er designet specielt til snedkerhåndværket. I udsparingerne kan man på en pladsbesparende måde anbringe 42 stykker af det mest brugte håndværktøj, såsom skruetrækkere, stemmejern, snedkerhammer m.m. samt diverse hjælpe- og målemidler som blyant og vaterpas. Ved at placere indsatsen i en L-BOXX er værktøjet dels beskyttet mod stød og vejrpåvirkninger, og dels har du alle L-BOXXens funktionaliteter til rådighed: For det første kliksystemet via de mange muligheder ved køretøjsintegrationen og til det omfattende tilbehørsprogram.
Under værktøjsbæresættet er der tilmed et plastbokssæt med 7 opdelingsmuligheder (plastbokssættet består af: 2x plastbokse 1x1 H63, 2x plastbokse 1x2 H63, 1x plastboks 2x2 H63, 1x plastboks 1x4 H63, 1x plastboks 2x3 H63, 4x skilleplader IB 1x0 H63, 2x skilleplader IB 2x0 H63). Man kan tage enkelte plastbokse ud og har dermed maksimal fleksibilitet i arbejdsdagen. I de enkelte plastbokse kan der sammensættes sortimenter til tilbagevendende arbejdsopgaver. Ved behov kan disse tages ud af L-BOXXen og placeres direkte på anvendelsesstedet. Opdelingen af L-BOXXen ved hjælp af plastbokssættet giver dig et godt overblik over smådele og forbrugsmaterialer, så du hurtigt kan få fat i dine ting og samtidig se, om det er tid til opfyldning.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 374 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 374 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 374 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 374 G kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 374 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 294,0 mm x 378,0 mm x 337,5 mm
Vægt 3,9 kg
Material(ien) Træ
ABS
PA6
Farve Coolgrey
Variant inkl. værktøjholder tømrer
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig