text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 med skilleplader og IBS

Varenr.:  1000011197 | Match code: LB 374 G TB 4F+H3
 • Inkl. skillepladesæt 4F, plastbokssæt 12 stk. H63 og indlæg
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Behagelig bærekomfort
 • Kan integreres i alle bilindretninger
 • Professionel optræden hos kunden
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  6,5 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.409,63

inkl. kr 281,93 moms (netto kr 1.127,70). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 374 G er forsynet med et skillepladesæt 4F og et plastbokssæt med 12 opdelingsmuligheder på et plastbokssæt og gør det muligt for dig at transportere smådele og værktøj sikkert og ordentligt.

(Plastbokssættet omfatter: 2x plastbokse U3 H63 G inkl. 2 skilleplader, 2x plastbokse 1x1 H63, 3x plastbokse 1x2 H63, 2x plastbokse 2x2 H63, 1x plastboks 2x3 H63, 2x plastbokse 1x4 H63, 4x skilleplader IB 1x0 H63, 4x skilleplader IB 2x0 H63).

Man kan tage enkelte plastbokse ud og har dermed maksimal fleksibilitet i arbejdsdagen. I de enkelte plastbokse kan der sammensættes sortimenter til tilbagevendende arbejdsopgaver. Ved behov kan disse tages ud af L-BOXXen og placeres direkte på anvendelsesstedet. Opdelingen af L-BOXXen ved hjælp af plastbokssættet giver dig et godt overblik over smådele og forbrugsmaterialer, så du hurtigt kan få fat i dine ting og samtidig se, om det er tid til opfyldning. Med plastbokssættet har du desuden mulighed for at tage alle plastbokse ud på en gang.

Skillepladesættet 4F, der er monteret under plastbokssættet, deler den rummelige L-BOXX 374 G op i fire delområder. Her kan værktøj og arbejdsredskaber opbevares og transporteres sikkert. Opdelingen sørger for orden og dermed også for tidsbesparelse ved arbejdet, idet du ikke længere skal bruge tid på at lede efter dine ting.

Indlægget af hårdt skum lukker plastboksene mod oversiden, så indholdet ikke blandes.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 374 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 374 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 374 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 374 G kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 374 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve coolgrey
Vægt 6,5 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 294,0 x 378,0 x 337,5 mm
Dimensioner (BxDxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Material(ien) ABS
PA6
Aluminium
EPP
PS
Stål
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig