text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G Thermo

Varenr.:  1000011146 | Match code: LB 374 G THERMO
 • Inkl. termoindsats
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Behagelig bærekomfort
 • Kan integreres i alle bilindretninger
 • Professionel optræden hos kunden
 • Dimensioner (BxDxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Vægt
  3,58 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Udgåede vare 13 stk. tilbage på lager
kr 1.451,75

inkl. kr 290,35 moms (netto kr 1.161,40). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 374 G er forsynet med en termoindsats, der i kraft af sin isolerende virkning beskytter følsomme byggekemikalier mod ekstreme temperaturer. Derved kan man transportere f.eks. lim, akryl, silikone eller PU-skum ved lave udetemperaturer og kan fortsat forarbejde dem problemfrit. Også ved kraftig varme kan termoindsatsen anvendes til opbevaring af kompressionsforbindinger o.l.
Termoindsatsen består af en basisenhed og et indlæg. Basisenheden kan evt. opdeles med skilleplade, så produkter, der skal transporteres stående, opbevares korrekt i L-BOXXen. Indlægget har klemribber, der er optimalt egnede til fastholdelse af patronspidser.
Temperaturen inde i L-BOXXen falder ved en starttemperatur på 20 °C og en omgivelsestemperatur på -10 °C ikke til under 0 °C i løbet af 10 timer (ved fuld L-BOXX). Således er dine arbejdsmaterialer hele tiden klar til brug, og du kan straks starte med dit arbejde, når du kommer ud til kunden.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 374 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 374 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 374 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 374 G kan naturligvis integreres i alle Sortimos bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 374 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 294,0 mm x 378,0 mm x 337,5 mm
Vægt 3,58 kg
Material(ien) ABS
PA6
EPP
Farve Coolgrey
Variant inkl. termoindsats
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig