text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G vkt.kort2 + sk.plade sæt 3F

Varenr.:  1000011233 | Match code: LB 238 G WK2 3F
 • Inkl. skillepladesæt 3F og værktøjskort 2
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Professionel optræden hos kunden
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Dimensioner (BxDxH)
  357 mm x 442 mm x 253 mm
 • Vægt
  4,97 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Udgåede vare 2 stk. tilbage på lager
kr 2.017,50

inkl. kr 403,50 moms (netto kr 1.614,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne L-BOXX 238 G er udstyret med skillepladesættet 3F, som muliggør en opdeling af L-BOXXen i tre tværrum. I disse inddelte rum kan større værktøj og arbejdsredskaber opbevares og transporteres sikkert. Opdelingen sørger for orden og dermed også for tidsbesparelse ved arbejdet, idet du ikke længere skal bruge tid på at lede efter dine ting. Værktøjskort 2, der er integreret i låget, supplerer L-BOXXen med flere løsninger til at skabe orden i dit værktøj. Værktøjskortet gør L-BOXX 238 G til en værktøjs- og servicekuffert, hvor alt værktøj er sorteret overskueligt og hurtigt er klar til brug. Gummistropper og lommer i værktøjskort 2 giver optimale opbevaringsmuligheder til håndværktøj som skruetrækkere, tænger osv. Værktøjet er således altid lige ved hånden, og med et enkelt blik kan man kontrollere, at indholdet er komplet. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 238 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 238 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX 238 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 238 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 238 G kan naturligvis integreres i alle Sortimo bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 238 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 357 mm x 442 mm x 253 mm
Indvendige dimensioner (BxDxH) 304,0 mm x 378,0 mm x 200,5 mm
Vægt 4,97 kg
Material(ien) Aluminium
ABS
PA6
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 12
Maksimal lågbelastning i kg 85
Variant inkl. skillepladesæt
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig