text.skipToContent text.skipToNavigation

C-BOXX-holder SR5

Varenr.:  1000018390 | Match code: CB H PC SR5
 • Holder til C-BOXXen på bilindretning SR5
 • komfortabel og hurtig adgang, også uden for bilen
 • inkl. velcrobånd til hurtig fastgørelse
 • enkel montering på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  2,41 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  209 mm x 222 mm x 63 mm
 • På lager klar til afsendelse 29.01.2022
kr 546,88

inkl. kr 109,38 moms (netto kr 437,50). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med denne holder kan C-BOXXen placeres sikkert og ordentligt på sideprofilen på bilindretning SR5. På den måde er der komfortabel og hurtig adgang, også uden for bilen. Det integrerede velcrobånd bruges til ekstra fastgørelse under kørslen. Når det er løsnet, kan C-BOXXen let og hurtigt tages op og af med én hånd.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 næsten uden værktøj via integrerede kroge i rustfrit stål og ProSafe-hullerne på sideprofilen. Når holderen er hængt på, skal der kun drejes en sikkerhedsskrue ind, der forhindrer, at holderen falder af. Denne griber direkte ind i de eksisterende ProSafe-huller uden at beskadige sideprofilen.

(C-BOXX følger ikke med leverancen)

 

SR5-tilbehør med ProClick-tilslutning muliggør næsten værktøjsfri montering på sideprofilen SR5. ProSafe-hullerne, der er integreret som standard, kan nemt og hurtigt fastgøres med kroge, der er placeret på bagsiden. En dyr installation og intet monteringsmateriale er påkrævet. Dette innovative forbindelseskoncept gør det ikke kun muligt at flytte tilbehøret hurtigt efter behov, men efterlader heller ikke grimme borehuller på sideprofilen. I modsætning til ProClick-tekstilposer med en krog har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastningskapaciteter. Som følge heraf kan de kun bruges i SR5-køretøjets opsætning og er ikke kompatible med andre ProClick-bæresystemer som f.eks. ProClick-holder, ProClick-værktøjsholder, C-BOXX og AutoAssistant. Enhver værktøjstaske med et klik kan dog fastgøres til sideprofilen på køretøjets udstyr SR5.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 20
Farve coolgrey
Vægt 2,41 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 209 mm x 222 mm x 63 mm
Material(ien) PA6
Stål
Rustfrit stål
Polyester
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig