Fill out my online form.

Fra praksis – tre anvendelseseksempler til mySortimo inlay

Individuelle værktøjsindlæg til individuelle behov – mySortimo inlay giver dig muligheden for at oprette tilpassede værktøjsindsatser til dine Sortimo containere, der er skræddersyet til dine professionelle og private behov. I denne artikel præsenterer vi tre praktiske kundeeksempler.

I vores sidste blogindlæg gav vi dig seks gode grunde til at vælge skumindsatser lavet af mySortimo inlay. Vi ønsker ikke kun at det skal være med teoretiske anvendelsesmuligheder,  i dag vil vi gerne vise dig et par eksempler, ved hjælp af hvilke konfigurationer vores kunder oprettede i de første par uger ved hjælp af mySortimo inlay.

Jeg spurgte blandt andet Johannes Fendt, tandtekniker og lidenskabelig hjemmebygger lidt mere detaljeret, til nøjagtig hvilken anvendelse indlæggene blev konfigureret, og hvorfor han valgte mySortimo inlay:

Kundeeksempel #1 – mySortimo inlay i L-BOXX 136

Som en stor BOSCH-fan foretrækker jeg at bruge BOSCH 12V-systemet i mit hjemmeværksted. Jeg kan godt lide, at værktøjerne er handy og overvejende kraftfulde for deres størrelse. Den lille BOSCH-skruetrækker GSR har længe været foretrukket, men mini-rundsav, vinkelsliber, håndholdte rundsave og lignende bliver stadig mere populære. For sikkert og korrekt at imødekomme mine vigtigste og mest brugte værktøjer og tilbehør i min L-BOXX, ledte jeg efter et passende indlæg. Sådan blev jeg opmærksom på Sortimo online-konfigurator, som jeg brugte til at designe skumindlægget til mit indhold, nøjagtigt som jeg har brug for det:

Jeg kan bare lide at holde mit udstyr samlet som praktiske sæt, pæne og frem for alt sikre. Af denne grund har jeg konfigureret et indlæg til min L-BOXX, hvor jeg kan have vinkelsliberen og også den trådløse skruetrækker med tilhørende oplader, bit sæt og i alt tre batterier.

Johannes Fendt Lidenskabelig husbygger

Konfiguratoren specificerer også de nødvendige minimum afstande og advarer om for korte afstande. Derfor kan intet gå galt med designet. På denne måde bruges pladsen i min L-BOXX optimalt, selv med et skumindlæg, og alt har sin plads.

Ud over Johannes Fendt talte vi også med andre kunder og kiggede på deres konfigurationer:

Kundeeksempel #2 – mySortimo inlay i SR5 skuffe

I det følgende eksempel skal der oprettes et centralt sted til opbevaring af batterier i kundens servicekøretøj. Også her valgte håndværkeren et skumindlæg lavet af mySortimo inlay, fordi han var i stand til at designe indlægget så individuelt, som han havde brug for det. Derudover har han også muligheden for at gemme den oprettede konfiguration på sin personlige konto på mySortimo, så han kan genbestille det til et andet køretøj på et senere tidspunkt.

I stedet for at placere batterier og adaptere i flere kasser som før, kan de opbevares i en skuffe i bilindretningen på en central, ordnet og pladsbesparende måde. Kunden har derfor konfigureret den passende indsats til en skuffe i bredde 3 til sit eksisterende SR5 bilindretning.

Med mySortimo inlay er opladere, batterier og adaptere ikke kun sikkert og overskueligt arrangeret, ved arbejdsdagens afslutning kan det sikres, at alle genstande er på plads igen.

Kundeeksempel #3 – mySortimo inlay til en skuffe i sContaineren

Et meget unikt højdepunkt er denne sContainer, specielt designet og udstyret til VVS-installationer. Denne er placeret på byggepladser, som strækker sig over flere dage eller uger, så vigtige maskiner, værktøjer og monteringsmaterialer kan deponeres og opbevares sikkert på stedet.

Denne sContainer indeholder en XL-BOXX udstyret med en presse fra Rems. For ikke at skulle have de tunge presse kæber i BOXXen, konfigurerede kunden simpelthen et tilpasset skumindlæg lavet af mySortimo inlay til skuffen på SR5 hylden nedenunder.

De dyre presse kæber er godt beskyttet i skumindlægget og kan let pakkes fra skuffen ind i XL-BOXXen. En ekstra fordel: Da sContaineren normalt bruges ved montørskift, skal det være muligt hurtigt at kontrollere, at ​​det værdifulde værktøj er komplet, efter færdiggørelsen af ​​opgaven. Med mySortimo inlay gøres dette på et øjeblik, da det øjeblikkeligt fremgår, om der mangler noget.

Hvis du vil opbevare og transportere dit værktøj og udstyr sikkert i dine Sortimo-containere, så prøv straks mySortimo inlay konfiguratoren:

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.