Fill out my online form.

Ny varebilindretning skyder effektiviteten til tops hos elevatorfirma

Praktiske varebiler, der specialdesignes til at lette arbejdsdagen, vinder stadig større indpas blandt erhvervsdrivende. Også hos elevatorfirmaet Thyssenkrupp, som i deres 58 nye varebiler har investeret i professionel varebilindretning fra Sortimo, der både skal effektivisere arbejdsdagen, optimere pladsen i lastrummet og mindske vægten.

Løsninger, der kan effektivisere arbejdsdagen, er i høj kurs hos enhver erhvervsdrivende. Det stiller krav til varebilens indretning, der skal sikre alt fra optimal pladsudnyttelse til en lavere totalvægt. Derfor har elevatorfirmaet Thyssenkrupp investeret i professionel varebilindretning, der skal understøtte arbejdsdagen hos de ansatte.

Tonny Andersen, Fleet Manager hos Thyssenkrupp, fortæller:

“I vores arbejde er det vigtigt, at vi har en varebil, som er overskuelig og funktionel. I en travl hverdag er det vigtigt, at teknikerne ved, hvor tingene er – og at der er plads til det hele. Varebilen skal være funktionel, effektiv og gerne gøre arbejdsdagen lidt lettere.”

Mere plads og lavere vægt

I forbindelse med en europæisk samarbejdsaftale skal Thyssenkrupp i Danmark have indrettet 58 nye varebiler fra Peugeot. Det er Sortimo, Europas førende leverandør af indretning til varebiler, som står bag indretningen, og det er der ifølge Tonny Andersen flere grunde til:

“Indretningen skal tilpasses teknikerne – og ikke omvendt. Derfor var det vigtigt for os at finde en leverandør, som kunne skabe de løsninger, som teknikerne efterspurgte. I den forbindelse var Sortimo leveringsdygtig med en sammensætning, som er skræddersyet til teknikernes daglige behov.”

Per Østerkjerhuus, Key Account Manager hos Sortimo, uddyber:

“Vi har arbejdet med to vigtige fokuspunkter i indretningen: optimal pladsudnyttelse og lav vægt. Med vores SR5 indretning maksimerer vi lastrummet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig gør vi indretningen en del lettere, og det betyder mindre brændstof, mindre slitage og generelt lavere driftsomkostninger, fordi varebilerne ikke kører med så meget vægt. På den måde kan lastevnen også bedre udnyttes til materialer og redskaber.”

Største ordre med ny løsning

Thyssenkrupp skal i Danmark have leveret 58 varebiler, og modsat hvordan Sortimo plejer at arbejde, skal alle 58 biler leveres på én gang.

“Normalt når vi laver indretning til varebiler, plejer vi at lave en løbende udskiftning, hvor vi laver 5-10 biler om måneden. I dette samarbejde skal vi lave 58 biler i ét hug. Det er en anden måde at arbejde på, men det er rigtig spændende – især at se vores nye SR5 system i brug i så stort et omfang”, forklarer Per Østerkjerhuus og afslutter:

“Det er ikke mere end et lille års tid siden, vi lancerede vores SR5-system, men vi er allerede rigtig fortrolige med det. De nye sideprofiler af aluminium giver en helt særlig opbygning, som danner basis for alle delene i SR5-indretningen, og systemets hylder kan skræddersyes for at tilpasse indretningen efter varebilens form. På den måde kan vi sikre, at Thyssenkrupp får den helt rigtige løsning.”

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.