Fill out my online form.

6 gode grunde til individuelle værktøjsindsatser

Lav nemt individuelle værktøjsindsæt selv? Du kan gøre dette nu med online-konfiguratoren mySortimo inlay. I denne artikel giver jeg dig seks gode grunde til at diskutere Sortimos hårde skumindsatser af høj kvalitet, og hvordan de kan hjælpe dig med at opnå endnu større produktivitet i det daglige arbejde.

Uanset om du er en professionel eller hobbyhåndværker, kundeservicemedarbejder eller måletekniker – for at udføre dine professionelle aktiviteter og også i dit hjemmeværksted, bærer du dyre værktøjer og enheder med dig, der ikke er nemme at bruge, og havner usorteret og muligvis endda beskadiget i skuffen eller i værktøjskassen efter brug.

Der er næppe noget mere irriterende i hverdagen end ødelagte eller mistede værktøjer. Selv foran kunden kan det hurtigt blive uprofessionelt, hvis det rigtige værktøj ikke umiddelbart er til rådighed eller ikke er funktionelt grundet  forkert opbevaring. For iat det ikke skulle komme så langt, udviklede vi mySortimo inlay. Dette er skumindsatser, hvor dine værktøjer og udstyr kan opbevares og transporteres korrekt, sikkert og på en velstruktureret måde.

Selvfølgelig er skumindsatser til værktøjer og følsomme enheder ikke nye. Med mySortimo-indlæg har du dog muligheden for at konfigurere din egen individuelle værktøjsindsats til dine BOXXe, din kuffert eller skufferne til din bilindretning online. Dette betyder, at du kan oprette en indsats, der er skræddersyet til dine krav i enhver tænkelig division og ikke behøver at ty til forudkonfigurerede masseproducerede varer.

For at gøre dette kan du fotografere dine egne værktøjer og enheder, som du vil placere i indsatsen og uploade dem til konfiguratoren. Dine værktøjer gemmes på din personlige konto og digitaliseres derfor for dig og kan kaldes frem igen og igen. Du kan også vælge værktøjer, der allerede er indtastet i værktøjsdatabasen.

mySortimo inlay er rettet mod fagfolk og hobbyhåndværkere, der ved nøjagtigt hvad de vil have og ikke overlader noget til tilfældighederne! Fagfolk, der foretrækker orden, struktur og system i det daglige arbejde, og som sikkert vil transportere og opbevare deres værdifulde værktøjer og følsomme udstyr. For den bedst mulige organisation, skal du tænke på forhånd om, hvilke værktøjer og udstyr der skal transporteres eller opbevares i hvilken BOXX eller skuffe. Hvilket af værktøjerne og udstyret der skal med til brugsstedet og hvilken kombination der virkelig giver mening tematisk. Du har helt sikkert fået tilstrækkelig erfaring fra hverdagen, hvilke værktøjssæt der er egnede til dine indlæg.

Brug af individuelle værktøjsindsæt gør dig markant mere produktiv og effektiv.
Der er seks gode grunde til dette:

1. Perfekt overblik

Uanset om det er i skuffen på din bilindretning, eller i værktøjskassen –  ved du nøjagtigt, hvor værktøjerne er placeret. Du har det perfekte overblik, og det kræver kun en bestemt bevægelse til det rigtige værktøj.

2. Reducerede søgetider

Alt har sin plads, hvilket betyder, at lange søgetider er minimeret. Det fungerer ikke kun mere produktivt og effektivt, det siger sig selv, at det også giver kunden et professionelt indtryk.


3. Skånsom håndtering og færre glemte

Den blotte kendsgerning, at hvert stykke arbejdsudstyr har et fast og præformet sted, sikrer, at det håndteres med meget større omhu. At forhindre dem liggende og flyde eller ubekymret “kaste dem i kassen” med andre værktøjer forhindres således. Dette betyder, at værktøjer og enheder kan bruges i betydelig længere tid, fordi de er bedre vedligeholdt.

På den anden side kan det også være vanskeligt for dem at sidde fast. Da det tofarvede skumindsats er lavet af en blå base og sort dæklag, fanger det manglende værktøj øjeblikkeligt øjet, når du forlader byggepladsen, hvilket er især vigtigt for jobs i f.eks. fødevareindustrien eller i flykonstruktion.

Dette er naturligvis også praktisk i andre erhverv og industrier, f.eks. inden arbejdet påbegyndes, for eksempel når der skiftes køretøjer. Dette betyder, at serviceteknikeren eller montøren på få sekunder kan se, om alt værktøjet i køretøjets indretning er komplet, eller om noget mangler før afgang.

Men det økonomiske aspekt må heller ikke overses her, fordi skaden eller endda tabet af dyre værktøjer ikke kun er irriterende, det koster dig også unødvendige penge. Med mySortimo inlay kan du forlænge levetiden på dine dyre værktøjer og beskytte dem mod skader.

4. Hurtigere opsætningstider

Når du har tænkt over, hvilke værktøjssæt du har brug for, hvilken type brug og derefter oprettet og endda mærket mySortimo inlay, kan du bruge den rigtige indlæg efter behov. Dette betyder, at dit udstyr i bilindretningen hurtigt kan overføres til en anden indsats. Det er meget hurtigere at udskifte et indlæg med forskellige værktøjer til en anden end at sætte hvert enkelt værktøj i og rydde ud. Helt logisk, er det ikke?

I øvrigt hjælper overblikket og strukturen, der automatisk følger med indlæggene, også enhver praktikant og nyansat til at finde deres værktøj hurtigt. Dette sparer dig igen en masse nerver.


5. Undgå transport af materialer to gange

Ligesom indlægene sikrer, at arbejdsmaterialer ikke glemmes, sikrer de også, at de ikke er flere end 2. Hvorfor? Fordi hårde skumindsatser repræsenterer organisatoriske hjælpemidler til hverdagen: Forestil dig en fuldt ryddet skuffe med usorterede værktøjer. Hvor længe har du været fri for at finde ud af, om du virkelig har den rigtige skruetrækker med dig?

Hvor ofte sker det, at du bare kaster en mere i skuffen for at sikre dig, at du har det rigtige arbejdsudstyr med dig. Kan du forestille dig, hvor ofte dette sker, og hvor hurtigt du kan laste din bilindretning og spare unødvendig plads? Og hvor mange dele købes to og tre gange, selvom de allerede ligger ubrugte i skuffer?

Et struktureret værktøjsindlæg kan naturligvis hjælpe her og spare penge, eller?

6. Ergonomi

Strukturen i køretøjet og produktfunktioner, såsom de integrerede forsænkede greb, sikrer, at værktøjer kan fjernes hurtigt, nemt og ergonomisk.

Ej at forglemme: Dine 3 specielle mySortimo fordele

Fordel 1:

mySortimo inlay er tilgængelige fra 1 styk i din individuelle konfiguration og til en fast pris – uanset hvor mange værktøjer eller enheder du vil integrere. Du betaler kun depositum den ene gang.

Fordel 2:

De værktøjsindlæg, du har oprettet, gemmesdin personlige kontomySortimo.dk, så du nemt kan omarrangere eller justere dem når som helst. Dette er især praktisk, når du køber en ny BOXX eller et andet køretøj, da du kan genbestille de værktøjsindsatser, du har brug for med et enkelt klik.

Fordel 3:

Naturligvis har du også muligheden for at udstyre skuffer og SR-skuffer på din SR5 eller Globelyst bilindretning og WorkMo, der allerede er i brug med værktøjsindlæg. For at gøre dette skal du blot vælge “SR skuffe”, “GL4 skuffer”, “SR5 skuffer” eller “WorkMo” i konfiguratoren og så kan du give den gas.

Nysgerrig? Prøv det selv, og konfigurer dit eget individuelle værktøjsindlæg!

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.