Fill out my online form.

Den nye VW Caddy – sådan får man den maksimale belastningskapacitet ud af det!

Volkswagen introducerede den nye Caddy (Maxi) i slutningen af sidste år. Vi kiggede nærmere på den og viser dig i denne artikel, hvorfor den nye Caddy er det ideelle køretøj for professionelle.

“Klar på alt, der kommer!” Dette er det løfte, Volkswagen erhvervskøretøjer giver til alle dem, der vælger 5. generation Caddy. Den nye Caddy efterlader dig næppe tilbage med ekstra ønsker, og det ser ud til, at VW har den rigtige model til ethvert krav i sin portefølje her: Uanset om det skal være Caddy Life som familievogn, Caddy California for alle frihedselskere, Caddy MOVE til de unge, eller endelig en Caddy Cargo til professionel brug.

De mange tekniske funktioner såsom en induktiv lade station til mobiltelefoner, nøglefri adgang, den elektriske lukkehjælp til sidedørene og innovative kørselsassistentsystemer sikrer endnu mere komfort og en mere dynamisk køreoplevelse.

Det, der først og fremmest interesserer os, er, hvilke muligheder Caddy Cargo tilbyder håndværkere og serviceteknikere, og om den faktisk er klar til de daglige krav som erhvervslivet stiller.

Den nye Caddy Cargo til handel og service.

Det er klart, at vi har at gøre med en kompakt varevogn, der ikke kommer tæt på Crafter, men med en intelligent opsætning kan rumme materialer, der ellers også ville fylde en uorganiseret T6. Volkswagen har bygget den nye Caddy på den modulære tværgående matrix (MQB-platform), så den automatisk bliver større end forgængermodellen og giver plads til ikke mindre end to Euro-paller i bagagerummet – uden hyldeudvidelse. Caddy har derfor en fuld opbevaringsvolumen på 3,1 m³ sammenlignet med 3,7 m³ i Caddy Maxi.

Det betyder, at håndværkere har et ekstra stort lastrum (1.797 mm lastrumslængde i Caddy og 2.150 mm i Caddy Maxi), som nemt kan arrangeres i kombination med Sortimo udstyr i køretøjet. Lastvolumen kan dermed udnyttes fuldt ud og professionelt sikres med praktiske dobbeltgulvsløsninger eller tunge hylder.

For at give dig en mere præcis idé om lastrummets kapacitet har vi udstyret den nye Caddy (kort akselafstand) med en gulvløsning samt SR5 reoler som et eksempel til den elektriske industri. Vi ønsker ikke at skjule parallel her – 5. generation Caddy i kombination med SR5, femte generation køretøjsudstyr – Det er et perfekt match! 😊

Men lad os tage et skridt ad gangen:

I vores eksempel har vi “komprimeret”. Det betyder, at vi har integreret udstyr i køretøjet, der kan rumme omtrent den mængde transporterede varer, som den næste større køretøjskategori ellers skulle vælges til. Hvorfor? Det er klart, at en varevogn er billigere at købe og mere manøvredygtig i vejtrafikken. Det er meget lettere at passerer indgange underjordiske parkeringspladser i bycentre eller parkeringssituationer end med større varevogne.

Caddy Cargo er udstyret med faciliteter på flere niveauer. Fra bunden er der skuffer med stor kapacitet kaldet Jumbo-Units. Til kompakte varevogne som Caddy Cargo er Jumbo-Unit et passende middel til at få mest muligt ud af lastrummet. Dette er installeret i vores Caddy både i længderetningen og på tværs i køretøjet som en gulvløsning og tilbyder således opbevaringsmuligheder lige ind i køretøjets fjerneste hjørne.

På- og aflæsning af tungt udstyr eller maskiner, der vejer op til 100 kg, er særligt ergonomisk og let på bagsiden takket være den brede forlængelse. Din last opbevares sikkert på en pladsbesparende måde, og lastning kan udføres via bag- og sidedøre.

VW Caddy med bilindretning SR5 og storrumsskuffen Jumbo-Unit

På Jumbo-Unit er Caddy Cargo udstyret med SoboPro lastsikringsbunden, som giver håndværkeren en professionel lastsikringspakke – det gennemprøvede ProSafe system – takket være integrerede gulvfastspændingspunkter. Det betyder, at større genstande eller maskiner, der ikke kan placeres i køretøjets udstyr, kan smides let på gulvet. Der er stadig plads til en Euro-palle mellem reolerne.

SoboPro er nem at rengøre, skridsikker, når den er våd, og sammen med SowaFlex vægpaneler bidrager den også til at opretholde køretøjets værdi.

Dækket af SoboPro gulvet kombineres Jumbo-Units klogt med SR5 her, og udstyret i køretøjet hjælper også med at få mest muligt ud af Caddy Cargos lastrum og strukturere den daglige arbejdsrutine.

De let synlige hylder og skuffer giver det bedst mulige overblik og organisationsmuligheder og giver dig hurtig adgang til de værktøjer, arbejdsudstyr og varer, du har med. Dette sparer dig tid og gør dig meget mere effektiv og produktiv i dit daglige arbejde.

Caddys hængslede døre skjuler udsigten til de dyre værktøjer og maskiner i bagagerummet og er således også en effektiv beskyttelse mod tyve.

Sortimo-løsninger til din VW Caddy

Den netop beskrevne udvidelse af Caddy Cargo er kun et eksempel. Naturligvis tilbyder Sortimo dig skræddersyede Globelyst4 samt SR5 løsninger til Caddy eller Caddy Maxi i henhold til dine krav og branche.

Vores salgseksperter vil med glæde oprette et komplet bagagerumskoncept til din nye Caddy: startende med gulv- og vægpaneler gennem køretøjets udstyr til tagbøjlen.

Derudover kan du supplere dit køretøj individuelt med yderligere, branchespecifikt tilbehør. For eksempel med AutoAssistenten som dit mobilkontor.

Den praktiske boks på passagersædet opbevarer mapper, brochurer eller drikkeflasker i det åbne opbevaringsrum og fungerer også som en skrivebordspude til at lave små opgaver direkte i køretøjet.

AutoAssistenten fastgøres hurtigt og sikkert i din Caddy via trepunktssikkerhedsbæltet og er også kompatibel med de nye ProClick produkter.

Fra juni er den nye Caddy og Caddy Maxi også tilgængelig online i konfiguratoren mySortimo configuration, så du nemt kan sammensætte dit individuelle SR5 udstyr online, bestille det direkte og få det installeret på en Sortimo filial i nærheden af dig.

Vores konklusion:

Den nye VW Caddy viser sig at være et ægte mirakel i det kompakte erhvervskøretøjssegment. Dens kompakte udvendige dimensioner, der gør den manøvredygtig, lille og slank, gør den mere til en bil end en varevogn og gør den ideel til smidig bykørsel. Samtidig giver bagagerummet, inklusiv det intelligente køretøjsudstyr, tilstrækkelig plads til dagligdags materialer.

Sammenlignet med et stort erhvervskøretøj som VW Crafter vil Caddy have færre problemer med at finde en parkeringsplads i byområder, og adgang til underjordiske garager bør heller ikke være et problem. Ikke desto mindre er alt det vigtige om bord.

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.