Fill out my online form.

E-mobilitet: grundlæggende om teknologien, rækkevidden og meget mere.

Overvejer du at købe et el-køretøj til din virksomhed? Læs dette blogindlæg for at finde ud af, hvad du skal overveje, når du køber eller leaser et elektrisk erhvervskøretøj.


mySortimo – Oversigt over platformens funktioner og tjenester

Du kan bestille mere end bare Sortimo-produkter via mySortimo.dk. Forskellige onlinetjenester gør dit daglige arbejde lettere. Du sparer tid og øger din produktivitet – hvordan? Det forklarer vi gerne!


Oversigt over alle elektriske transportører

I erhvervskøretøjssegmentet er der flere og flere elektriske køretøjer på markedet. Her finder du en oversigt over alle aktuelle modeller med de vigtigste data i sammenligningen.

På grund af vedligeholdelsesarbejde er mySortimo platformen i øjeblikket ikke fuldt tilgængelig, og menuen kan derfor ikke bruges. I mellemtiden kan du finde oversigt og information om vores produktsortiment i mySortimo blogkategorierne.

Hold dig opdateret!

Som velkomstgave får du et gavekort på 10 % rabat!
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Produktpræsentation

Kan tilpasses, praktisk, ryddeligt: de største fordele ved den sContainer

Den nye sContainer vandt et bredt publikum med sine fleksible anvendelsesmuligheder allerede i 2018, da den blev præsenteret som en undersøgelse ved IAA erhvervskøretøjer. Det adskiller sig fra konventionelle byggepladscontainere. Bedre? Du bestemmer! I den følgende artikel vil jeg introducere dig for de største fordele ved den praktiske container i palleformat.

Sortimos onlinemagasin – fra fans til fans!

Vores skribenter er eksperter inden for de pågældende fagområder.